Cele mai frumoase 15 modele de unghii lila


 

Rezultat din mixarea roșului cu albastru, despre violet se spune că ar fi o culoarea a măsurii și a echilibrului.

Pe roata culorilor, concepută de Isaac Newton în anul 1666, violetul este o nuanță secundară, în timp ce culoarea lila este o variantă mai caldă și mai deschisă a sa.

Violetul închis este asociat luxului, bogăției și unui stil de viață sofisticat. Este totodată o culoare cu semnificații religioase.

În limbajul liturgic uzual, ea este asociată cu penitența, cu pocăința și cu reculegerea. Cele două culori de bază din care este alcătuită în proporții egale simbolizează uniunea dintre înțelepciune și iubire.

În vechile imagini ce redau patimile Mântuitorului, acesta poartă o mantie violet. Violetul este totodată culoarea folosită în biserică în perioada de reculegere din postul Crăciunului.

Cele mai frumoase 15 modele de unghii lila

Persoanele cărora le place violetul sunt creative, artistice, neconvenționale, generoase și foarte sensibile, tolerante şi demne.

Nuanța lila este asociată feminității, grației și eleganței. Despre violet se mai spune și că ar calma migrenele, ar înlătura fricile și ar reduce comportamentele agresive.

Culoarea violet stimulează de asemenea intens sistemul nervos. Leonardo Da Vinci susținea chiar și că puterea oferită prin meditație unei ființe umane poate fi amplificată dacă aceasta din urmă meditează în interiorul unei încăperi cu ferestre violet când soarele este la amiaza.

Acum că îi știți semnificațiile, iată cele mai frumoase 15 modele de unghii lila în clipul video de mai sus!

Foto: Pinterest

Citește și:

Prințul Harry și Meghan Markle vor fi nevoiți să renunțe la acest privilegiu după ce se vor separa de familia regală

Iubita lui Elon Musk a dezvăluit care sunt planurile ei pentru creșterea primului lor copil

Fostul supermodel Cindy Crawford a împlinit 54 de ani! Fotografii celebre de pe podium cu acesta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Video