Fostul supermodel Cindy Crawford a împlinit 54 de ani! Fotografii celebre de pe podium cu acesta


Fostul supermodel Cindy Crawford a împlinit azi, 20 februarie 2020, vârstă de 54 de ani.

Cindy Crawford s-a născut în statul american Illinois, pe 20 februarie 1966, fiind al doilea dintre cei patru copii ai familiei.

Mai are alte două surori, Chris și Danielle, și a avut un frate mai mic, care s-a stins din viață la vârsta de doar 3 ani, în urma pierderii luptei cu leucemia.

Cindy Crawford a fost descoperită de un fotojurnalist local

Potrivit Click!, Cindy a fost descoperită întâmplător, în 1982, de către un fotojurnalist local.

În anul următor, s-a înscris la concursul de modeling Look of the Year, devenit ulterior Elite Model Look, organizat de către una dintre cele mai mari agenții de modele din lume, Elite Model Managament.

A fost finalistă și, astfel, și-a asigurat un contract în lumea modelingului. În 1984, Cindy a absolvit liceul și s-a înscris la Universitatea Northwestern, secția Inginerie Chimică.

I-a fost extrem de greu să se împartă între Universitate și job, astfel că a renunțat la facultate în anul 1985, pentru a deveni model cu normă întreagă.

În 1986, Cindy Crawford s-a mutat în New York. La scurt timp, a fost numită „Baby Gia”, datorită asemănării izbitoare cu regretatul model Gia Marie Carangie.

Succesul l-a cunoscut când a apărut pe coperta revistei Vogue, în august 1986.

Decizia editorială de a-i îndepărta alunița de deasupra buzei a fost considerată o greșeală enormă. Mai târziu, aceasta devenind trademark-ul ei.

În 1988, Cindy a devenit primul top model care a apărut nud în revista Playboy. În 1991, Cindy Crawford s-a căsătorit cu actorul Richard Gere, de care a divorțat patru ani mai târziu, în 1995.

În 1998, supermodelul s-a căsătorit cu omul de afaceri Rande Geber (57 de ani). Perechea are doi copii, o fiică și un fiu, Kaia (18 ani) și Presley (20 de ani). Ambii activând în prezent în lumea modei.

Fotografii celebre cu Cindy Crawford pe podium găsiți în videoclipul de mai sus!

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Mesajul artistului Aurelian Temișan după ce s-a speculat că Andreea Bălan și George Burcea ar divorța

Alessandra Stoicescu, noua prezententatoare a Observatorului orei 19:00. Ce spune Andreea Berecleanu despre plecarea ei?

Cum au fost surprinși Meghan Markle și Prințul Harry la puțin timp după ce au renunțat la privilegiile regale

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete