Prințul Harry și Meghan Markle vor fi nevoiți să renunțe la acest privilegiu după ce se vor separa de familia regală

După două luni și jumătate de când au anunțat că își doresc să se separe de familia regală britanică, publicația online Daily Mail, citată de Popculture, dezvăluie că regina Elisabeta a II-a le-a „interzis” prințului Harry (35 de ani) și soției lui, fosta actriță Meghan Markle (38 de ani), să mai folosească apelativul „Sussex Royal” în materialele branduite de pereche.

Prințul Harry și Meghan Markle vor fi nevoiți să renunțe la acest privilegiu după ce se vor separa de familia regală

Odată confirmată, această știre va marca o nouă schimbare îndrăzneață în viața ducilor de Sussex.

Meghan și Harry vor renunța oficial la rolul de membri seniori ai familiei regale a Marii Britanii începând din primăvara anului acesta.

După îndelungi discuții între regină și oficialii seniori ai familiei regale, potrivit Daily Mail, Harry și Meghan nu ar mai trebui să folosească termenul „royal”, în materialele brandului lor.

Perechea este branduită, în prezent, drept „Sussex Royal” și a încercat de asemenea să înregistreze la nivel global această marcă pentru a denumi astfel o varietate de produse și activități.

Publicația continuă prin a dezvălui că Harry și Meghan au început demersurile creării unei noi fundații caritabile care s-ar fi numit Sussex Royal, Fundația Ducelui și Ducesei de Sussex.

Familia regală nu a publicat nicio declarație oficială a celor menționate mai sus.

Regina Elisabeta a II-a îi susține

La jumătatea lunii ianuarie, regina Elisabeta a II-a a publicat un mesaj oficial prin care a declarat că susține întru totul decizia nepotului ei.

„Întreaga familie susține dorința lui Harry și a lui Meghan de a-și construi o nouă viață.

Deși am fi preferat ca ei să rămână membrii full-time ai familiei regale, respectăm și înțelegem dorința lor de a trăi independent ca familie, rămânând totodată o parte valoroasă a familiei mele.”

„Soții Sussex vor traversa o perioadă de tranziție”

Regina a reiterat dorința cuplului de a nu „mai depinde de bani publici în noua lor viață”. Dependența perechii de banii plătitorilor de taxe a fost adesea un motiv de critică dură a presupusului lor stil de viață extravagant.

„S-a ajuns, așadar, la un acord. De acum înainte, soții Sussex vor traversa o perioadă de tranziție în care vor locui atât în Canada, cât și în Marea Britanie”, mai spune regina.

„Acestea sunt chestiuni complexe pe care familia mea trebuie să le rezolve. Mai sunt câteva lucruri de clarificat, dar am cerut să se ajungă la o decizie finală în zilele imediat următoare.”

Foto: Hepta.ro

Citește și:

Ea trebuia să o joace pe Rose în Titanic! Ce mare actriță a refuzat celebrul rol și care este motivul?

Când și cum s-au combinat Enrique Iglesias cu Anna Kournikova… e mâna destinului sau a unui aranjor?

Supranumită ÎNȚELEAPTA AMERICII, Oprah Winfrey spune care sunt cele mai importante lecții de viață

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete