Iubita lui Elon Musk a dezvăluit care sunt planurile ei pentru creșterea primului lor copil

La începutul lunii ianuarie, muziciana Grimes (31 de ani), pe numele său real Claire Elise Boucher, mărturisea în mediul online că „a rămâne însărcinată este o stare a existenței foarte sălbatică și asemănătoare războiului”.

Cel mai recent, Grimes a dezvăluit cum se pregătește pentru venirea pe lume a primului ei copil cu omul de afaceri Elon Musk.

Iubita lui Elon Musk a dezvăluit care sunt planurile ei pentru creșterea primului lor copil

Într-un interviu oferit publicației The Face, citat de E! News, solista dezvăluie că a dat naștere unei versiuni digitale a sa pentru ca, după ce va deveni mamă, să poată munci, fără a fi fizic acolo.

„Un trup digital îmi permite să continui să muncesc în stagiile finale ale sarcinii mele, dar și după ce voi naște.

Îmi este greu acum să realizez ședințe foto sau să încap în diverse ținute. Dar WarNymph este aici în revista voastră pentru a-și promova albumul.”

Grimes descrie această soluție drept „techno-feminism”, adăugând și: „Multe dintre prietenele mele nu au copii pentru că le este teamă că le vor afecta cariera. Noi am vrut să găsim o cale să depășim acest impediment”.

În ceea ce privește planurile sale pentru după naștere, Grimes dezvăluie că va fi mult mai relaxată decât fanii ei s-ar putea aștepta.

„Nu am o problemă cu orele târzii de somn sau cu nocturnalismul. Asta dacă nu există riscuri referitoare la sănătate despre care ar trebui să știu. Copilul a fost deja expus la mult techno în pântec.”

Acestea fiind zise, Grimes mărturisește că ar putea „periodic” să-și trimită copilul să „trăiască în pădure” cu bunicul lui unde vor „munci fizic mult în frig”.

Desigur, artista spune că nu vede asta ca pe o pedeapsă, ci mai mult ca pe o cale de a se asigura că fiul sau fiica ei nu va fi răsfățat/ă.

Grimes: „Am avut o serie de complicații la început, un al doilea trimestru decent, dar au început să mă doară toate la 25 de săptămâni”

La începutul lunii februarie, cântăreața mărturisea și că nu era pregătită pentru a munci în timpul sarcinii.

„Cum faceți față jobului și sarcinii?? Îmi pare rău că nu mi-am promovat albumul așa cum ar fi trebuit, dar și că am fost absentă din online.

Această experiență a fost un oarecare chin. Am avut o serie de complicații la început, un al doilea trimestru decent, dar au început să mă doară toate la 25 de săptămâni.

[…]

Simt că am fost teribil de prost pregătită pentru asta fiindcă nu știu dacă sarcina este un subiect atât de vizibil și de discutat pe cât ar trebui să fie.

Nu cred că am înțeles pe deplin în ce mă băgam. A fost și bine, dar să muncesc îmi este mult mai greu. Merge bine scrisul [pieselor] și am multe idei nebune, dar orice activitate fizică mă obosește.

 […]”

Deși solista nu a spus cine este tatăl, ultimul partener al acesteia a fost omul de afaceri Elon Musk (48 de ani), CEO-ul Tesla și SpaceX.

Perechea și-a asumat relația participând în calitate de cuplu la gala Met a anului 2018 și ultima dată au fost fotografiați împreună la petrecerea de Crăciun a vedetei de reality-show Kim Kardashian, în decembrie.

Elon Musk mai are alți șase copii din mariajul cu autoarea Justine Musk. Primul lor fiu, Nevada Alexander, s-a născut în anul 2002 și s-a stins din viață la scurt timp.

Fostul cuplu mai are în prezent alți cinci fii, gemenii Xavier și Griffin (16 ani) și tripleții Kai, Saxon și Damian (14 ani).

Foto: Instagram

Citește și:

Claudia Pătrășcanu, despre divorțul de Gabi Bădălău: „Eu nu mi-am dorit niciodată un război în care să fie implicați copiii noștri”

Mesajul artistului Aurelian Temișan după ce s-a speculat că Andreea Bălan și George Burcea ar divorța

Alessandra Stoicescu, noua prezententatoare a Observatorului orei 19:00. Ce spune Andreea Berecleanu despre plecarea ei?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete