Cele mai ciudate tipuri de polițe de asigurare

Într-o lume plină de temeri, mulți oameni sunt gata să plătească o poliță de asigurare pentru a-și proteja mașinile, familiile și sănătatea. În zilele noastre, oamenii vin cu modalități creative de a face bani și dă roade. Dar uneori, creativitatea lor depășește toate limitele.

Au existat de-a lungul timpului, numeroase situații în care unele daune nu au fost aprobate de furnizorii de asigurări. Cum ar fi „ploaie de cartofi' pe mașină sau un păianjen care se târăște pe piciorul șoferului, provocând accidentarea mașinii. Acești oameni creează nevoia unor tipuri ciudate de polițe de asigurare . Și unde este nevoie, există o soluție.

Cele mai ciudate tipuri de polițe de asigurare

Iată câteva exemple de tipuri ciudate de asigurări. Dacă ești fotbalist, fotomodel sau pianist, picioarele sau degetele tale sunt principalele „unelte' pentru a câștiga bani. Când gândești așa, asigurarea părților corpului nu mai pare atât de ciudată. Dar multe celebrități duc acest lucru prea departe, făcându-l amuzant.

Mulți fotbaliști celebri și-au asigurat picioarele, care sunt o parte crucială a muncii lor. Și atunci când bărbații iubesc ceva, cheltuiesc o întreagă avere pentru a-și atinge scopul. De cele mai multe ori, fetele ar trebui să fie cele mai mari cheltuitoare când vine vorba de picioare. Ei bine, Cristiano Ronaldo are picioare în valoare de 144 de milioane de dolari.

Picioarele lui David Beckham sunt unul dintre cele mai bine asigurate lucruri din istoria sportului. Și-a asigurat picioarele și fața pentru 195 de milioane de dolari.

Dar nu toți jucătorii de sport își iubesc picioarele. Fostul jucător NFL Troy Polamalu și-a asigurat părul creț pentru 1 milion de dolari.

Heidi Klum are picioarele asigurate pentru doar 2 milioane de dolari. Asigurarea membrelor poate avea totuși o scuză, mai ales în cazul sportivilor sau a celor precum Heidi Klum, însă de ce ar decide un cântăreț să-și asigure picioarele în loc de voce, mai ales că banii îi câștigă datorită corzilor vocale.

Cum arată bărbatul care a cheltuit aproape 37.000 de euro ca să arate ca David BeckhamSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Rihanna are picioarele asigurate pentru 1 milion de dolari. Mariah Carey este o interpretă genială și, în loc să-și asigure vocea, picioarele ei bat recordurile de un miliard de dolari. Mai mult, mulți muzicieni cheltuiesc averi pentru a-și asigura celelalte părți ale corpului.

Mulți oameni își privesc părțile păroase ca pe ceva valoros. Aici vorbim despre asigurarea mustății, bărbii și chiar a părului pe piept. Chiar dacă Tom Jones este bătrân acum, a fost un simbol sexual cândva. Și-a asigurat părul pe piept pentru aproape 7 milioane de dolari. Când purta cămăși sexy descheiate, fanii îi smulgeau părul. El credea că era o contribuție la farmecul său.

Contractul prenupțial, formă de protecție

Începuturile tuturor relațiilor sunt fascinante. Basmul pe care îl trăiesc îndrăgostiții poate avea un final care duce spre divorț. Anumite companii de asigurare s-au gândit că un acord prenupțial este foarte util înainte de căsătorie, tocmai pentru a te proteja.

Catherine Zeta-Jones și Michel Douglas sunt împreună de peste 20 de ani. Ei au un contract prenupțial care îi va oferi lui Catherine 2,8 milioane de dolari pentru fiecare an de căsătorie și un bonus de 5 milioane de dolari dacă Michael o înșală. Dacă ar divorța, Douglas ar trebui să plătească o sumă uriașă de bani.

Când vine vorba de Mark Zuckerberg și Priscilla Chan, ei prețuiesc timpul de calitate în detrimentul banilor. Deci, Priscilla i-a cerut cel puțin 100 de minute din timpul lui Mark și o întâlnire pe săptămână în contractul lor.

După ce au fost căsătoriți timp de șase ani, Kim Kardashian și Kanye West au divorțat. Potrivit contractului prenupțial, Kim își va păstra verigheta și toate celelalte cadouri de la Kanye, plus că va primi un total de 6 milioane de dolari pentru toți anii de căsătorie cu el.

Foto: 123RF, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse