Cel mai bun actor de teatru premiat de UNITER și-a început discursul cu o înjurătură

Zilele trecute, gala Premiilor Uniter a fost marcată de un moment care i-a luat pe toți prin surprindere. Răzvan Vicoveanu, actor al Teatrului „Regina Maria' din Oradea, a început discursul de mulțumiri  pentru premiul câștigat printr-o… înjurătură.

Răzvan Vicoveanu a câștigat în cadrul Galei Premiilor UNITER premiul pentru cel mai bun actor într-un rol principal, datorită interpretării personajului Ivan Alexandrovici Hlestakov din „Revizorul' de N.V. Gogol. Emoționat, acesta a urcat pe scenă și și-a început discursul spunând „bravo, c…e!', spre uimirea, amuzamentul celor din sală.

„Mă scuzați, pentru cine nu știe, acesta este un apelativ în Moldova. Sunt emoționat, n-am crezut că voi câștiga. (…) Am trei fete acasă, o zdrunghinică care îmi mănâncă zilele și una de 12 ani, care o să-mi mai mănânce zilele, o soție care mă suportă, mulțumesc, Alina', a declarat acesta. Soția, prezentă și ea în sală, și de asemenea actriță, Alina Leonte Vicoveanu, a fost vizibil stânjenită de începutul brusc al discursului soțului ei.

„Nu-mi explic cum e posibil să scoți așa ceva pe gură'

Replica actorului a fost imediat taxată de unii colegi din breaslă. Bogdan Bob Rădulescu, cunoscut pentru Epic Show, a scris: „Nu-mi explic cum e posibil să scoţi aşa ceva pe gură, absolvent de facultate de teatru, şcoală unde înveţi să-ţi stăpâneşti emoţiile pe scenă, să nu vorbeşti despre cât eşti de emoţionat şi mai ales, să slujeşti Scândura Sfântă cu umilinţă şi respect'.

Și Sanda Vișan, o cunoscută realizatoare TV, absolventă a Secției de critică a Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale din București, a postat un comentariu asemănător: „Cine s-a uitat aseară la Premiile UNITER îmi poate confirma dacă unul din câștigători, la actorie (de la Oradea?) a folosit pe scenă expresia argotică: bravo, c…ie?

Că eu sper că mi s-a părut. Nu cred că a decăzut într-atât mediul teatral, tocmai în momentul de maximă reprezentare publică a breslei.'
Foto: Adrian Bulboacă pentru Premiile Uniter

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri