Ce emisiune vrea să prezinte Florin Călinescu după ce și-a dat demisia de la Pro TV. „Să mă întorc la ceea ce m-a consacrat”

Florin Călinescu a anunțat pe 18 iulie că și-a dat demisia de la Pro TV, din emisiunea „Românii au talent'. Acesta își dorește un nou proiect în televiziune, nu vrea să stea parte de micul ecran. 

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

 

„Cu oarecare părere de rău, vă anunț ca renunț la colaborarea cu actualul management al PRO TV. Deci, și la Românii au talent. Detalii, mai încolo. Vorbesc ca fondator. 1 dec. 1995', a transmis Florin Călinescu, pe pagina sa de Facebook duminică.

Acum a venit cu noi precizări despre decizia luată și a subliniat faptul că plecarea de la Pro TV nu e legată de chestiuni financiare. „Fiecare parte spune ceea ce consideră că trebuie să spună. Eu am negociat doar acum cinci ani și nu este vorba despre o negociere financiară niciodată. Banii, pentru mine, din meseria asta au fost o consecință atunci când Adrian Sârbu a venit cu ideea construirii acestei televiziuni. Am zis că e tralala și cu asta basta. Mi-a zis să vin dimineața la 07:00, că îmi pune un microfon în față și o lumină și mi-a zis să fac ceea ce știu eu cel mai bine, adică să vorbesc. Părea o aventură atunci, cred că ține de orice se face la un moment dat și se poate construi sau se poate altera.', a declarat acesta la Aleph News.

Totodată, Florin Călinescu a anunțat că își dorește să apară în continuare pe micul ecran, se gândește serios să se întoarcă la satira politică, cea care l-a consacrat pe vremea când făcea „Chestiunea zilei'. Este o emisiune complet diferită față de „Românii au talent', show-ul unde acesta ocupa scaunul de jurat.

„Chiar de două ori am plecat de la ProTV. Dacă am plecat atunci când era bunul meu prieten, Adrian Sârbu, vă dați seama că acum nu mai există niciun considerent de natura celor de atunci: prietenie de o viață, muncă făcută împreună. 

Tot ce am făcut atunci și acum am făcut-o pentru public? Chiar și mie mi se pare că atunci politica era într-o perioadă romantică, azi ar trebui tratată cu prioritate într-un talk show politic de satiră și mă bate gândul să fac acest lucru. Dacă mai fac această meserie, ar trebui să mă întorc la ceea ce m-a consacrat cu adevărat, satira politică', a mai spus Călinescu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete