Cea de-a II-a Ediţie a Galei Excelenţei în Mediere

gala3

Anuarul Mediatorilor se lansează la cea de-a II-a Ediţie a Galei Excelenţei în Mediere, care va avea loc la Cluj-Napoca în data de 15 mai 2014.

Gala Excelenţei în Mediere, organizată de Medierenet.ro sub patronajul Consiliului Judeţean Cluj, este evenimentul anual în cadrul căruia sunt premiaţi mediatorii pentru activitatea lor şi reprezintă modalitatea de a promova corpul profesional al mediatorilor.

Cea de a II-a ediţie a Galei Excelenţei în Mediere reprezintă un pas mare în viaţa familiei numeroase a mediatorilor din România, pe drumul către oamenii care au nevoie de o alternativă amiabilă de rezolvare a situaţiilor conflictuale pe care le trăiesc.

În acest an, Gala Excelenţei în Mediere are un număr mare de organizatori, mediatori care s-au adunat la un loc şi şi-au unit forţele cu un singur gând: ˝Dacă noi nu ne ajutăm, nu ne va ajuta nimeni!˝.

Revista Avantaje este partener al Galei Excelenţei în Mediere 2014, afirmându-se ca susţinător al medierii şi al femeilor mediator care reprezintă 60% din numărul total de 8154 de mediatori autorizaţi din Romania.

Gala Excelentei in Mediere are un impact deosebit în societatea românească, pentru că oferă prilejul de a se vorbi despre mediere şi despre mediatori.

gala2

Misiunea de pionierat a mediatorilor din România nu este una tocmai usoară, deoarece este vorba despre o schimbare a mentalităţii conflictuale într-o mentalitate de deschidere spre dialog şi rezolvare pe cale amiabilă a conflictelor.

Femeile sunt primele care îşi protejează familia şi copiii de efectele distructive ale oricărui tip de conflict. Poate tocmai de aceea sunt atât de multe femei mediator. Femeia-mediator ştie să asculte, să empatizeze, înţelege şi va găsi întotdeauna soluţia de a aduce părţile unui conflict pe o cale de mijloc, în care ambele să câstige.

Doar prin comunicare, oamenii se pot exprima, explica, cere, ierta, pot transmite propriile valori morale, gânduri, sentimente şi se pot face înţeleşi. Dar acest proces magic al comunicării mai include un element, la fel de important: ascultarea. Atunci când ştim să exprimăm şi în aceeaşi măsură ştim să ascultăm, să descifrăm corect mesajul celuilalt, putem atenua impactul negativ al conflictelor din viata noastră.

Cu ocazia Galei Excelenţei în Mediere 2014 are loc lansarea primei ediţii a Anuarului Mediatorilor din Romania. Ediţia inaugurală se doreşte a fi un compendium al mediatorilor, care sunt activi şi care doresc să fie cunoscuţi Anuarul Mediatorilor va fi util nu doar pentru toţi mediatorii din Romania, ci şi pentru cei ale căror profesii au tangenţă cu medierea, pentru practicienii profesiilor din domeniul juridic, pentru oamenii de afaceri, pentru reprezentanţii instituţiilor publice, dar şi pentru românii care doresc să afle cât mai mult despre mediatori, dincolo de  informaţiile sumare, apărute meteoric în mass media.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse