Cea de-a 28-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru va avea loc la Bucureşti, în perioada 19 – 29 octombrie 2018

Festivalului Naţional de Teatru

Festivalul Naţional de Teatru, ajuns anul acesta la cea de-a 28-a ediţie și desfășurat sub sloganul 100 DE NOI LUMI SE DESCHID PENTRU TINE, va avea loc în perioada 19-29 octombrie 2018. În anul celebrării Centenarului Marii Uniri a românilor, activitățile și evenimentele dedicate Festivalului se vor desfăşura sub simbolul: #fnt100 – Festivalul Naţional de Teatru 2018 – în 100 de evenimente.

Continuând tradiția inițiată acum patru ani, ediţia cu numărul 28 a Festivalului Naţional de Teatru îi este dedicată unui artist extrem de special, regizoarea Cătălina Buzoianu, o  personalitate a culturii române care, prin propunerile sale artistice și prin activitatea susținută dedicată învățământului teatral și scenei, a influențat profund teatrul românesc în ultimii 50 de ani.

Director artistic şi selecţioner al Festivalului va fi şi în acest an criticul de teatru Marina Constantinescu. Conform doameni Marina Constantinescu, Festivalul își propune, în acest an centenar, „să aștepte publicul cu o sută de evenimente, bine gândite și construite'. Drept urmare, ediția din 2018 se desfășoară sub semnul #fnt100.

Programul Festivalului Naţional de Teatru este disponibil AICI

Selecția oficială a spectacolelor din Festivalul Național de Teatru este disponibilă AICI

Producătorii Festivalului Naţional de Teatru sunt: UNITER – Uniunea Teatrală din România, ARCUB şi Teatrul Naţional „I.L. Caragiale' din Bucureşti.

FNT este un eveniment finanţat de Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale şi Primăria Capitalei, în parteneriat cu Institutul Cultural Român.

Ediţia din acest an se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse