(P) Sfaturi privind aplicarea corespunzătoare a iluminatorului

 

Este clar pentru toate reprezentantele sexului frumos că iluminatorul este un produs de frumusețe esențial care nu poate lipsi din kit-ul lor de frumusețe, dar știu cu adevărat cum să îl folosească? Puține produse cosmetice ridică atâtea semne de întrebare ca iluminatorul. Se întâmplă acest lucru deoarece există o gamă variată de tipuri de iluminatoare și fiecare tip are o funcție diferită.

În acest an, îndoielile sunt și mai importante, întrucât este din nou la modă machiajul luminos, strălucitor, care scoate în evidență pielea și face oboseala să dispară. Așadar, având în vedere că acest produs cosmetic este la modă, iată câteva sfaturi despre cum să-l aplicați în mod corespunzător.

Ce iluminator ar trebui să alegeți?

Așa cum am comentat deja, în prezent puteți alege dintr-o o gamă largă de produse de acest gen. Există iluminatoare corectoare, perfecte pentru a elimina aspectul pielii obosite. Apoi, există iluminatoare cu particule strălucitoare care contribuie la realizarea unui finisaj strălucitor. Aceastea sunt excelente pentru a evidenția structura osoasă a feței și a crea puncte de lumină în zona ochilor sau buzelor. Ambele tipuri de iluminatoare sunt disponibile în formă lichidă și sub formă de pulbere și, în funcție de caracteristicile pielii voastre și de preferințele voastre personale, puteți alege să folosiți unul dintre cele două tipuri sau o combinație a celor două.

Unde se poate folosi iluminatorul?

Iluminatoarele corectoare fac minuni dacă sunt aplicate pe zone ale feței, acolo unde de obicei apar umbre inestetice, cum ar fi sub ochi sau în zona pliului nasolabial. Pe de altă parte, iluminatoarele irizate sau sidefate sunt folosite în partea superioară a osului pometelui, pe osul sprâncenelor sau pe canalul lacrimal pentru a oferi luminozitate privirii. Acestea pot fi de asemenea utilizate pentru a mări buzele, delimitând ușor arcul cupidului și marcând centrul buzei inferioare cu o cantitate mică.

Cum ar trebui aplicat?

Având în vedere acoperirea limitată, specialiștii recomandă aplicarea iluminatorului după baza de machiaj și după aplicarea corectorului. Atunci când îl aplicați trebuie să aveți grijă ca zona T, care este în mod normal mai grasă, să nu fie prea strălucitoare.

Iluminatorul lichid este bine să-l amestecați în părți egale cu primer/bază pentru machiaj pe dosul palmei și să-l aplicați cu mișcări ușoare de jos în sus, cu ajutorul degetelor sau cu o pensulă.

Este extrem de important să utilizați cantitatea corespunzătoare de produs, deoarece prea mult iluminator ar crea un machiaj cu efect de masca, care nu ar avea nicio legătură cu finisajul natural pe care vreți să-l obțineți.

Iluminatoare de finisare trebuie aplicate cu o perie ventilator cu mișcări rapide care vă permit să folosiți cantitatea potrivită pentru ca produsul să fuzioneze cu baza de machiaj.

 Când se folosesc iluminatoarele?

Să nu vă fie teamă să includeți iluminatorul în rutina de machiaj de zi cu zi, acesta vă va ajuta să obțineți o piele cu un finisaj proaspăt și natural. Ele sunt perfecte pentru a masca lipsa de somn și oboseala. Pentru un finisaj special în cazul machiajului de petrecere, optați pentru un iluminator irizat/sidefat care scoate perfect în evidență structura osoasă a feței. Și în cele din urmă, ce ați zice dacă acum la început de toamnă ați folosi un iluminator în nuanțe aurii și cupru?

De ce ar trebui să-l includeți în rutina de machiaj?

Deoarece alegerea unui iluminator potrivit și aplicarea corectă a acestuia vă va ajuta să ștergeți orice semne de oboseală de pe fața dvs. și să reveniți la strălucirea tinereții. De-a lungul anilor, pielea își pierde luminozitatea și prospețimea, iar iluminatorul vă ajută să schimbați aspectul feței, să vă bucurați de un ten mai luminos și să simți că vă aflați în cea mai bună perioadă a vieții.

În urmă cu câțiva ani, tendința a fost aceea de a obține o piele de piersică cu un machiaj perfect mat, astăzi dorim să strălucească. Nu ezitați, a venit timpul ca pielea voastră să strălucească.

Cine vă poate oferi iluminatorul perfect?

Compania Red Velvet, deținătoarea magazinului Redvelvet.ro, vă pune la dispoziție iluminatoare originale și nu numai. Aici găsiți produse cosmetice originale, la cel mai bun preț și cea mai  bună calitate.

Aici găsiți tot ceea ce aveți nevoie pentru un machiaj perfect: baza de machiaj, fond de ten, glitter. Aici găsiți produse Dermacol, unul dintre cele mai vizibile și mai de succes brand-uri de cosmetice de pe piață, folosit și de Industria de Film de la Hollywood.

Red Velvet este alegerea perfectă atunci când vreți să achiziționați produse cosmetice originale ale căror proveniență este întotdeauna certă.

Mai multe detalii pe www.RedVelvet.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial