Numerologia – iată cifrele care îți dezvăluie destinul

Numerologia este știinta care te ajută să afli cu certitudine care îți sunt punctele forte sau slabe, ce compatibilitate ai cu cei din jur sau ce destin și cumpene te așteaptă în viață. Cu toate acestea nu este deloc vorba de magie, ci doar de cifre, calcule, adică matematică pură. Sau… poate cine știe, matematica este magie?

Deși nu există date concrete cu privire la vechimea numerologiei, se presupune că știința a prins contur în urmă cu mii de ani în Babilon, Egipt, India și mai apoi în Grecia. Experții în domeniu folosesc cifrele pentru a determina timpul cel mai propice pentru a face anumite mișcări majore din viață. Nu știm sigur dacă vei deveni o expertă în ale numerologiei, dar în urma acestui material îți putem dezvălui câte puțin din această cunoaștere mistică pe care o poți aplica în viața de zi cu zi. Să începem cu primii pași…

Cifrele îți dezvăluie destinul

În ceea ce privește cifra destinului, data nașterii joacă un rol extrem de important, deoarece în ea constă cheia întregului mister al unui individ. Numărul care ne guvernează, ne va arăta direcția în viață, principalele șanse pe care le putem avea, talentele și caracteristicile. Aflarea cifrei destinului reprezintă primul pas în numerologie, probabil și cel mai important.
Pentru a obține cifra destinului vom proceda în felul următor: avem data nașterii: 02.10.1986. Adunați ziua, (0+2=2) luna (1+0=1) și anul nașterii (1+9+8+6=24). Toate însumate vor rezulta o cifra. Apoi adună aceste numere și vei obține numărul dorit 2+1+24=27+=2+7=9. Așadar cifra destinului este 9. Doar în cazul sumelor finale în care obținem 11, 22 sau 33 nu mai adunăm cifrele, aceste numere sunt considerate maestre, foarte rar întâlnite.

Cifra 1 – cei care sunt guvernați de acest număr se nasc individualiști, încăpățânați, inovatori, creativi, cu aptitudini de conducători. De cele mai multe ori au convingeri ferme, nu au răbdare și preferă să grăbească lucrurile. Se pare că lecția lor de urmat în această viață este să se bazeze doar pe forțele proprii.
Calități: spirit de conducători, populari și preciși.
Defecte: tirani, egoiști.

Cifra 2 – Cei care au această cifră a destinului sunt persoane diplomate, elegante, sociabile și știu să se facă plăcute în societate. Nu vor să supere pe nimeni, poate din acest motiv fac și multe compromisuri. Atrag celebritatea și atenția publică, iar oamenii sunt fascinați de inspirația pe care aceștia o transmit. Sfatul pe care trebuie să-l urmeze este să fie mai cooperanți.
Calități: diplomați, optimiști.
Defecte: emotivi, nehotărâți.

Cifra 3 – De cele mai multe ori, indivizii guvernați de această cifră sunt înzestrați cu o inteligență aparte, optimiști, veseli și iubitori de distracții. Răbdarea și cumpătarea nu se numară printre calitățile lor și se tem foarte tare de singurătate.
Calități: sociabili, creativi.
Defecte: dependenți, posesivi.

Cifra 4 – Nativii cifrei 4 sunt mai conservatori, practici, loiali și muncitori. Siguranţa este importantă pentru ei, ca atare sunt slabe şanse să-și epuizeze economiile. Prima parte a vieţii poate fi dificilă întrucât le e teamă de nou, o abordare inedită a problemelor îi poate speria şi, uneori, modul de a gândi devine rigid. Scopul pe care îl vor urmări tot timpul este să-și construiască o viață pe temelii solide.
Calități: practici, loiali.
Defecte: monotoni, dogmatici.

Cifra 5 – Cei care au cifra destinului 5 trebuie să învețe cum să gestioneze libertatea. Rolul lor este să se exprime liber și să pună lucrurile în mișcare. Sunt vânzători străluciţi, iuţi la minte, convingători și sunt mereu în căutarea unor soluții eficiente de rezolvare a problemelor.
Calități: fermecători, dragăstoși și familiști.
Defecte: narcisiști, indulgenți.

Cifra 6 – Norocoșii acestei cifre sunt învăluiți cu un farmec extraordinar pe tot parcursul vieții. Aceşti indivizi au nevoie de o viaţă de familie liniştită şi se simt dezechilibraţi atunci când nu o dețin. Sunt persoane cu o mare creativitate. De asemenea, nativii acestei cifre a destinului sunt buni pedagogi.
Calități: cinstiți, echilibrați.
Defecte: băgăreți, moraliști.

Cifra 7 – Nativii cifrei 7 au nevoie să petreacă singuri câteva momente în fiecare zi. Fără puţină singurătate, le vine greu să atingă nivelul maxim al capacităţilor lor. Lecția pe care trebuie să o bifeze în această viață este să învețe din propria experiență.
Calități: perfecționiști, intuitivi.
Defecte: egoiști, pesimiști.

Cifra 8 – Oamenii născuți sub această influență astrologică sunt puternici, au spirit de conducere, competitivi și ambitioși. Acestor indivizi le place să arate bine, emană prestanță datorită aspectului fizic și modului lor de a se îmbrăca.
Calități: puternici, ambițioși.
Defecte: nemiloși, materialiști.

Cifra 9 – Este o cifră caracterizată prin spiritualitate, toleranţă şi compasiune, Oportunitățile celor guvernaţi de această cifră a destinului sunt nelimitate, iar cei din jur sunt fascinaţi de magnetismul acestui număr.
Calități: iubitori, spirituali.
Defecte: nehotărâți, dezorganizați.

foto: 123rf

Citeste si:

Iată ce se spune despre căsătorie… o să rămâi șocată!

De ce unii bărbați nu pot fi 100% fideli? Iată opinia psihologului

Cine nu ar vrea să trăiască mai mult? Dar cum să împiedici îmbătrânirea?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop