Ce tradiție emoționantă stă în spatele florilor funerare ale Reginei Elisabeta a II-a?

Ceremonia de înmormântare a Reginei Elisabeta a II-a are loc astăzi (luni, 19 septembrie 2022) la Westminster Abbey, după ce joi, 8 septembrie, a încetat din viață la Castelul Balmoral.

Mulțimile s-au adunat pe străzile Londrei încă de la primele ore ale dimineții, iar peste 2.000 de invitați și-au ocupat locurile în interiorul Westminster Abbey înainte de slujba de comemorare, care a început la ora locală 11:00 (ora 13 în România). Marcând finalul a 10 zile de evenimente în Marea Britanie de la moartea Majestății Sale, slujba va aduce un omagiu „domniei remarcabile și vieții de serviciu” a Reginei, se arată în comunicat.

Care vor fi florile de la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a?

Florile funerare ale Reginei din interiorul Westminster Abbey includ crini asiatici, gladiole, crini peruani, eustoma, frunze de stejar englezesc, mesteacăn plângător și crenguțe de mirt, o floare care a fost folosită în buchetul de nuntă al Reginei, așa cum este tradiția regală, potrivit The Telegraph.

Coroana așezată deasupra sicriului are trandafiri roz și rozmarin, care tocmai a ajuns la Westminster Abbey. Acoperită cu Drapelul Regal și purtând Coroana Imperială de Stat, coroana de flori conține plante din grădinile Palatului Buckingham, Clarence House și Highgrove House. Aceasta este cea de-a doua coroană care apare pe sicriul reginei.

Prima coroană a fost realizată din unele dintre florile preferate ale reginei, culese de pe domeniul Balmoral. Coroana a inclus, de asemenea, mazăre dulce, pin și lavandă de la Castelul Windsor, relatează The Express.

Potrivit Hello! Magazine, mazărea dulce este, de asemenea, o aluzie la regretatul soț al reginei, prințul Philip. Când acesta a murit în aprilie 2021, regina a ales mazăre dulce pentru coroana sa funerară. Florile sunt adesea asociate cu ideea de plecare și despărțire, în timp ce daliile pot reprezenta un angajament de durată între două persoane.

De la anunțul morții Majestății Sale, oamenii au năvălit în reședințele regale pentru a depune buchete de flori în semn de omagiu. În special la Balmoral, Palatul Buckingham, Windsor și Sandringham.

O grădină de flori memorială dedicată a fost amenajată în Green Park, Londra. Aici, oamenii au ajutat grădinarii parcurilor regale să scoată ambalajul de plastic de pe flori, pentru a păstra aspectul proaspăt al florilor.

Care erau florile preferate ale reginei?

Reginei Elisabeta a II-a îi plăcea să fie înconjurată de flori, în special de lăcrămioare. Dragostea reginei pentru această floare albă este bine documentată, deoarece a fost inclusă în buchetul de încoronare din 1953. Pe lângă faptul că este o floare de bază pentru evenimentele regale importante, lăcrămioarele sunt, de asemenea, o caracteristică permanentă a expozițiilor florale de la Palatul Buckingham.

Elizabeth (Ausmajesty), un trandafir grațios de culoare roz-apricot pal, a fost un nou soi lansat de David Austin Roses pentru a marca Jubileul de Platină al Reginei. Numit în onoarea Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a, floarea are un parfum puternic, dulce și proaspăt, cu note de șerbet de lămâie și Old Rose.

Acest trandafir este foarte înalt, vertical, cu frunze de culoare verde închis. Produce ciorchini mici sau flori parfumate, roz, de la mijlocul verii până la începutul toamnei. Apreciat în întreaga lume, a fost cultivat pentru prima dată de către cultivatorul de trandafiri, Dr. Walter Lammerts, în Statele Unite, în 1954.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri