Ce spune iubitul lui Jennifer Lopez despre scenele de dragoste pe care actrița le interpretează în filme? Este sau nu gelos?

Jennifer Lopez este o femeie frumoasă, iar la aproape 50 de ani se poate lăuda cu o siluetă de invidiat. Artista reușește să atragă atenția chiar și atunci când nu își lasă formele la vedere, iar în momentul în care filmează scene de dragoste pentru diferite filme, toate privirile sunt ațintite asupra ei.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și pentru că au existat zvonuri potrivit cărora cei doi s-ar pregăti de nuntă, multe persoane s-au întrebat dacă iubitul actriței nu este gelos atunci când aceasta interpretează scene de dragoste în filme.

Ce spune iubitul lui Jennifer Lopez despre scenele de dragoste pe care actrița le interpretează în filme?

Jennifer Lopez joacă alături de Milo Ventimiglia în comedia romantică “Second Act”, iar o scenă în care aceasta apare la duș alături de partenerul din film a ridicat nenumărate semne de întrebare. Pentru că este o femeie frumoasă, multe persoane s-au gândit că scenele în care Jennifer Lopez se apropie de un alt bărbat ar trebui să fie ușor incomode pentru iubitul actriței, dar acest lucru nu se aplică în realitate. Actrița a dezvăluit că Alex Rodriguez nu este gelos, ba mai mult, cei doi nici măcar nu vorbesc despre aceste scene atunci când sunt împreună.

“I-am spus doar: “Știi că sunt niște scene în care eu și Milo ne sărutăm.” El mi-a spus: “E ok, iubito.” Fac întotdeauna ceea ce trebuie. Sunt foarte profesionistă, am făcut asta o lungă perioadă de timp. Nu aș accepta ceva ce m-ar face să nu mă simt confortabil în viața reală. Dacă accept, o fac în așa fel încât oricine vede scena și mă cunoaște să nu creadă că mă simt de parcă nu aș fi vrut să fac niciodată asta.”, a spus Jennifer Lopez, potrivit dailymail.co.uk.

După ce a fost căsătorită de trei ori, de această dată, Jennifer Lopez nu își dorește să grăbească lucrurile. Artista a declarat într-un interviu mai vechi că relația cu Alex Rodriguez este una matură și că cei doi vor să fie foarte siguri în momentul în care vor decide să se căsătorească.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Jennifer Lopez și Alex Rodriguez.

Foto: hepta.ro

Citește și:

35 de ani fără Amza Pellea – Mesajul emoţionant al Oanei Pellea pentru tata-Amza'

Feli, prima imagine cu tatăl copilului – Fotografia în care bărbatul apare alături de micuța Nora

De ce membrii familiei regale britanice poartă mereu același model de pantofi?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete