Feli, prima imagine cu tatăl copilului – Fotografia în care bărbatul apare alături de micuța Nora

Feli, prima imagine cu tatăl copilului – Fotografia în care bărbatul apare alături de micuța Nora

De când a devenit mamă, Feli Donose este în culmea fericirii.

Viața artistei s-a schimbat total și întreg universul ei îl reprezintă micuța Nora.

https://www.instagram.com/p/BqekxvIgvLd/

Feli este foarte discretă atunci când vine vorba de viața privată și încearcă pe cât poate să-i ascundă identitatea partenerului său.

Artista împarte bucuria și cu fanii ei de pe rețelele de socializare. Însă, Feli a ales să nu publice fotografii cu chipul fetiței și nici nu tatăl acesteia.

Recent, cântăreața a postat prima fotografie în care micuța apare alături de tatăl ei. Chiar dacă nu li se văd fețele celor doi, imaginea i-a cucerit pe internauți.

https://www.instagram.com/p/BrP4NMTgUma/

Te iubim, tati#familyfirst #weareone #noralunamea #soarelesiluna #teiubescdintotdeauna', a scris Feli Donose la descrierea imaginii.

Cine este tatăl copilului?

Feli și Cătălin s-au cunoscut în 2017, la o nuntă la care artista cânta, iar el era invitat. S-au plăcut şi s-au împrietenit. Timp de câteva luni aua vut o relaţie la distanţă, deoarece Cătălin locuia de trei ani în străinătate.

„Mi-am zis: indiferent că ne e scris să fim împreună sau nu, bărbatul asta o să fie tatăl copilului meu. E varianta mea masculină, noi doi avem trăiri la indigo. Este prima persoană, în afară de prietena mea din copilărie, cu care pot să fiu eu 100 %, fără nicio barieră, pentru că ştiu că nu mă judecă‘, a povestit artista pentru Viva.ro.

 

Iulia Sandu

Foto:facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete