De ce membrii familiei regale britanice poartă mereu același model de pantofi?

De mai bine de 50 de ani, regina Elisabeta a II-a poartă același model de pantofi și nu este singura care face acest lucru. Majoritatea membrilor familiei regale britanice obișnuiesc să aleagă un singur model de pantofi, iar explicația acestui gest vine din partea unui expert în modă. 

Stilul vestimentar al reginei Elisabeta a II-a nu s-a schimbat foarte mult pe măsură ce anii au trecut, iar când vine vorba despre pantofi, aceasta a rămas fidelă unui anumit model, doar tocul fiind mai mic odată cu trecerea timpului. Regina Elisabeta a II-a a avut sute de perechi de pantofi aproape identice. Acest detaliu a fost remarcat și la alți membrii ai familiei regale britanice, printre care Meghan Markle, Kate Middleton sau prințul Harry.

De ce membrii familiei regale britanice poartă mereu același model de pantofi?

Kate Middleton și Meghan Markle optează fie pentru pantofii de culoare neagră, fie pentru cei în nuanțe nude, cele două având o preferință pentru modelul stiletto. Karine Laudort, critic de modă, a explicat de ce membrii familiei regale britanice aleg să poarte același model de pantofi.

“Este cunoscut faptul că familia regală britanică trebuie să respecte reguli stricte legate de vestimentație, în special când vine vorba despre încălțăminte. Doar pantofii închiși sunt permiși, iar cei care lasă degetele la vedere sunt considerați nepotriviți. Când vine vorba despre alegerea pantofilor, este mult mai ușor să mergi pe culorile neutre, cum ar fi nude sau negru, deoarece se potrivesc cu cele mai multe ținute. Întotdeauna a fost mai ușor să asortezi îmbrăcămintea cu încălțămintea neutră, mai ales când sunt necesare mai multe ținute în cazul persoanelor care au funcții publice, iar acest lucru se aplică și bărbaților și femeilor din familia regală, inclusiv reginei.”, a spus Karine Laudort, potrivit dailymail.co.uk.

Membrii familiei regale britanice aleg să poarte mereu același model de pantofi și pentru a nu atrage foarte mult atenția asupra lor, încercând astfel să afișeze o imagine umilă.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii.

Bianca Hriscu

Foto: hepta.ro

Citește și:

A apărut așa pe stradă și a trecut neobservată. O celebră actriță este de nerecunoscut!

Actrița Olga Delia Mateescu a fost la un pas să își piardă viața

Ce se întâmplă cu Florin Busuioc? Busu a fost concediat de la Pro TV?

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete