Ce sfat a primit Meghan Markle de la cea mai buna prietenă, Serena Williams

O ducesă, fostă actriță, și una dintre cele mai bune tenismene ale lumii. Întreaga lume le cunoaște statuturile, dar puțini sunt cei care știu că între ele există o relație de prietenie foarte, foarte strânsă, care nu a fost deloc afectată de faptul că, de curând, Meghan Markle a devenit membră a Familiei Regale Britanice.

Într-un interviu acordat recent revistei People, Serena Williams a declarat că Meghan nu s-a schimbat deloc de când a devenit Ducesă de Sussex. Pentru a întări cele afirmate, tenismena a dat exemplul celui mai recent dialog care a avut loc între ele: “Am întrebat-o: < Ce faci? > . Ea îmi răspunde prin aceeași întrebare: < Nu, ce faci TU? > . Atunci am insistat: < Ești prea drăguță, dar chiar aș vrea să știu cum ești TU. Meghan, încetează să mai fii așa drăguță. Tu ești cea însărcinată. Se presupune că treci prin niște schimbări hormonale… De ce ești atât de amabilă? > . Dar ea așa a fost dintotdeauna“, povestește Serena.

Ce sfat a primit Meghan Markle de la cea mai buna prietenă, Serena Williams. Tenismena se bazează pe experiența acumulată în perioada în  care era gravidă

În prezent, relația lor de prietenie se bazează mult pe recomandările pe care Serena, care a devenit mămică în urmă cu un an, i le face viitoarei mămici Meghan Markle. Poate cel mai important sfat pe care tenismena i l-a dat prietenei este acela de a nu se speria câtuși de puțin de ce va urma, pentru că toate lucrurile se vor așeza: “Nu știu ce se va întâmpla. Nici nu știam cum o să pot avea un copil, dar totul s-a așezat. Este o nebunie, m-am schimbat complet, dar toate s-au așezat la locul lor“, spune Serena.

Meghan Markle: “Serena Williams, o mamă senzațională”

Meghan are mare încredere în sfaturile celei mai bune prietene ale sale. Într-un interviu acordat revistei Vogue în august 2017, în perioada în care Serena Williams era însărcinată, Ducesa de Sussex făcea previziuni referitoare la cum va fi Serena ca mamă: “Va fi o mamă senzațională. Cea mai bună mamă, și asta pentru că ea beneficiază de un echilibru între putere și sensibilitate. Apoi, la cât o știu de talentată la karaoke, sunt sigură că își va pune amprenta asupra cântecelor de leagăn pe care i le va cânta bebelușului. Abia aștept!“, și-a încheiat Meghan într-o notă amuzantă laudatio la adresa Serenei Williams.

Citeste si

Meghan Markle și Serena Williams au o relație de prietenie foarte strânsă. Cum reușesc să păstreze legătura

Serena Williams a trecut prin drama pe care a trait-o Meghan Markle. Sportiva a făcut dezvăluiri surprinzătoare

Ce sfaturi are Michelle Obama pentru Meghan Markle

Surse foto: capturi YouTube, hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete