Ce sfaturi are Michelle Obama pentru Meghan Markle?

Michelle Obama, fosta primă doamnă a Americii, știe prin ce trece Meghan Markle.

Michelle are chiar și câteva sfaturi pentru Ducesa de Sussex. În timpul unui interviu pentru revista Good Housekeeping, fosta prima doamnă a afirmat: “Ca și mine, Meghan probabil nu a visat vreodată că va avea o viață de genul ăsta, iar presiunea pe care o simți – de la tine și de la alții – uneori poate fi multă și grea. Deci, sfaturile mele cele mai bune ar fi să-și lase ceva timp și să nu se grăbească să facă nimic. Am petrecut primele câteva luni în Casa Albă îngrijorându-mă, în special, de fiicele mele, asigurându-mă că au pornit pe un drum bun la școală”.

Michelle Obama a subliniat importanța de a lua orice proiecte mari și de a le alege cu înțelepciune.

“Cred că este bine – chiar bine … chiar să fac asta … Ceea ce aș spune este că există atât de multe oportunități de a face bine  și cred că Meghan își poate maximiza impactul asupra altora, precum și asupra fericirii proprii”.

Mulți au crezut că familia Obama va participa la nunta regală a prințului Harry și Meghan, deoarece Harry se bucură de o relație strânsă cu fostul președinte și soția sa. Cu toate acestea, înainte de ziua cea mare, s-a decis că o listă oficială de lideri politici – atât din Marea Britanie, cât şi din străinătate – nu este necesară pentru nunta prinţului Harry şi a doamnei Markle. Iar cuplul a ales să invite familia și prietenii.

 

Iulia Sandu

Foto:shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete