Serena Williams a trecut prin drama pe care o trăiește acum Meghan Markle. Sportiva a făcut dezvăluiri surprinzătoare

Serena Williams, fostul lider mondial WTA, a fost întotdeauna prezență destul de discretă, când a fost vorba despre viața sa persoanală. Cu toate acestea, ea a povestit multe amănunte despre ziua nunții ei, într-un documentar pentru HBO.

Sportiva a povestit și despre un eveniment mai puțin plăcut din viața sa, când tatăl ei, Richard Williams, nu a mai putut să o conducă la altar în ziua nunții, potrivit vogue.comSerena Williams a povestit faptul că tatăl ei i-ar fi dat un mesaj cu o oră înainte de nuntă, în care o anunța că nu va mai putea să o conducă la altar.

„Era în New Orleans, avea costumul pregătit şi ştiu că era foarte emoţionat. Dar apoi mi-a dat un mesaj: Serena, nu vreau să fii supărată pe mine, dar nu pot să te conduc la altar. Nu sunt eu însumi, sunt prea nervos', a spus Serena, conform sursei citate.

Reacția sportivei a fost cel puțin surprinzătoare:

„Tată, e ok, dacă nu vrei să vii deloc la nuntă, e ok din nou. Nu o să fiu supărată pe tine, deci nu trebuie să fii supărat', i-a răspuns aceasta tatălui ei.

Serena Williams a trecut prin drama pe care o trăiește acum Meghan Markle

Serena Williams a înțeles motivele tatălui său și nu i-a reproșat niciodată decizia pe care a luat-o.

„Ştiu că multe fete nu ar fi reacţionat aşa. Dar eu ştiu prin ce a trecut în ultima perioadă, ştiu că nu a fost el însumi şi că nu s-a simţit în stare să stea în faţa atâtor oameni', a adăugat Serena Williams.

Cu toate acestea, postura Serenei nu a fost la fel de incomodă ca cea în care este pusă acum viitoarea soție a prințului Harry. Decizia pe care a luat-o tatăl lui Meghan Markle de a nu o conduce pe aceasta la altar, a strârnit controverse în presa britanică, dar și în interiorul Casei Regale. Totuși, acesta nu va ajunge oricum la nunta regală din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Zilele trecute, acesta a fost internat în spital, unde a fost operat la inimă.

Foto: hepta.com

Mihaela Chircă

Citește și:

Mesajul transmis de Meghan Markle înainte de nunta cu prințul Harry: Din păcate, tatăl meu…'

Prinţul Harry şi Meghan Markle nu vor pleca în luna de miere imediat după nuntă. Ce vor face după ceremonie

Clipe grele pentru Meghan Markle înainte de nuntă. Tatăl acesteia urmează să fie operat pe cord deschis

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete