Meghan Markle și Serena Williams au o relație de prietenie foarte strânsă. Cum reușesc să păstreze legătura

Viața la palat nu este, în realitate, desprinsă din povești. După căsătoria cu Prințul Harry, Meghan Markle a trebuit să facă o serie de sacrificii și să renunțe la multe dintre lucrurile cu care era familiarizată înainte de a deveni Ducesa de Sussex.

Conform www.gala.fr, într-o primă fază, Meghan a trebuit să renunțe la cariera de actriță și să părăsească Statele Unite. Odată cu mutarea la Londra, fosta actriță din Suits a pierdut sau a rupt legătura cu multe persoane care, odinioară, îi erau apropiate și chiar cu mulți prieteni, majoritatea dintre ei locuind de cealaltă parte a Atlanticului.

Cum păstrează legătura Meghan Markle și Serena Williams

Totuși, chiar dacă intrarea în Familia Regală Britanică a presupus ruperea legăturilor cu mulți apropiați, Meghan poate conta încă pe prietenia Serenei Williams. Prietenia lor durează doar de patru ani, dar este o prietenie solidă, pe care este evident că nimic nu o poate eroda, nici măcar distanța.

Într-un interviu recent, Serena Williams declara că ele își oferă sprijin reciproc tot timpul și sunt foarte apropiate. “Chiar de dimineață am corespondat prin mesaje”, dezvăluie Serena. Iar Meghan este nelipsită din tribunele de la Wimbledon atunci când Serena intră pe teren.

Ce părere și-a făcut Serena Williams despre nunta lui Meghan cu Prințul Harry

Despre nunta Ducilor de Sussex, Serena Williams a avut numai cuvinte de laudă: “Am avut senzația că istoria se derulează prin fața ochilor mei. De altfel, cred că, în câțiva ani, acest moment chiar va deveni unul istoric. Nimeni nu va putea uita această nuntă.”

Serena a dezvăluit, însă, că, din punctul ei de vedere, lucrul care a contat cel mai mult la nunta anului 2018 nu a fost nici importanța istorică a momentului, nici măreția evenimentului… ci fericirea celei mai bune prietene ale ei, o fericire mai mult decât evidentă.

Citește și 

Serena Williams a trecut prin drama pe care o trăiește acum Meghan Markle. Sportiva a făcut dezvăluiri surprinzătoare

De ce a renunțat Meghan Markle la rujul roșu? Motivul pentru care nu va mai purta un astfel de make-up

Sursa foto: northfoto, captura YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete