Julie Christie, actrița care a spus “DA” la 66 de ani. De ce s-a căsătorit abia după 28 de ani de relație?

Julie Christie, actrița care a spus DA la 66 de ani

Julie Christie este una dintre cele mai apreciate actrițe britanice. Aceasta are în spate o carieră cinematografică solidă, iar în perioada 1960-1970, actrița a fost în atenția producătorilor de film, fiind solicitată pentru a interpreta diferite roluri.

Julie Christie, actrița care a spus “DA” la 66 de ani

Viața actorilor este una frumoasă și cu multe satisfacții, dar de cele mai multe ori, starurile cinematografiei au mărturisit că succesul de pe scenă a umbrit fericirea din viața personală. Astfel, o mulțime de actori și actrițe au fost puși în situația ingrată de a alege între viața profesională și familie, fără să găsească un echilibru între cele două.

Dacă multe actrițe au ajuns la maturitate cu regretul că nu au reușit să găsească persoana care să le rămână aproape, Julie Christie se poate considera o norocoasă. Faima și succesul nu au împiedicat-o să trăiască o frumoasă poveste de dragoste alături de jurnalistul Duncan Campbell.

De ce s-au căsătorit Julie Christie și Duncan Campbell abia după 28 de ani de relație?

Julie Christie și Duncan Campbell se pot lăuda cu una dintre cele mai lungi relații, într-un domeniu în care intrigile își pot face loc cu ușurință și pot destrăma chiar și cele mai solide legături. După 28 de ani petrecuți împreună, nimeni nu se mai aștepta ca cei doi să facă pasul cel mare, dar ei au reușit să surprindă pe toată lumea. În anul 2008, Julie Christie și Duncan Campbell s-au căsătorit în secret, în India.  Ceremonia a fost una discretă, rudele și prietenii apropiați ai cuplului aflând de eveniment doar după ce acesta a avut loc.

Chiar dacă nu a dezvăluit niciodată de ce a așteptat 28 de ani pentru a face pasul cel mare, Julie Christie a mărturisit în nenumărate rânduri că exclude ideea de căsătorie, considerând că această legătură nu se potrivește cu idealurile ei hippie, potrivit ziua.ro. 

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Julie Christie.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Doamnele Marii Uniri. Cine au fost cele două femei excepţionale care şi-au adus o contribuţie majoră la reîntregirea României

A câștigat rolul vieții ei, dar totul s-a transformat într-un blestem. De ce nu a reușit Michele Mercier să își găsească fericirea?

Ce mânca Marilyn Monroe în fiecare zi pentru a-și menține silueta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete