Claudia Ghițulescu, poveste surprizătoare despre soțul ei: „L- am cunoscut într-o benzinărie. Asculta muzică populară”

Îndrăgita cântăreață de muzică populară Claudia Ghițulescu a povestit cu sinceritate cum l-a cunoscut pe soțul ei. Viața ei s-a schimbat total după ce s-a căsătorit.

Invitată în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars, Claudia Ghițulescu a vorbit cu sinceritate despre viața ei amoroasă.

Claudia Ghițulescu, poveste surprizătoare despre soțul ei

Cântăreața a povestit cu zâmbetul pe buze o întâmplare amuzantă prin care l-a cunoscut pe cel care i-a devenit partener de viață.

„După o filmare cu Steliana Sima, am stat cu ea în mașină de vorbă, câteva ore, până am rămas fără motorină. Eu nu știu să bag motorină, m-am stropit o dată și aia mi-a fost. Mă uitam prin benzinărie să văd pe cineva care să mă ajute. Marian era acolo și l-am rugat pe el să cheme pe cineva. Apoi m-am dus lângă el și i-am mulțumit. În mașină, culmea, el o asculta pe Steliana Sima. M-a surprins faptul că un băiat tânăr asculta muzică populară. Apoi am plecat și el, în loc să facă stânga cum părea că trebuie, a venit după mine. Eu i-am spus că are o mașină frumoasă și el mi-a zis „și-a ta e frumoasă, doar că-i lovită”.  M-a surprins a doua oară cu spiritul lui de observație, pentru că era întuneric și mașina mea avea o mică zgârietură”, a povestit Claudia Ghițulescu prima întâlnire cu cel care avea să-i devină soț.

Cum a decurs relația lor mai departe, cine a făcut primul pas și cum au ajuns să se căsătorească, Claudia Ghițulescu povestește pe larg duminică, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Claudia Ghițulescu: “Ileana Ciuculete a fost un exemplu pentru noi”

Doamnele Marii Uniri. Cine au fost cele … femei excepţionale care şi-au adus o contribuţie majoră la reîntregirea României

Regele Ferdinand Întregitorul, omul din spatele Marii Uniri

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete-Personalitati