Lucrurile pe care prințul Charles le are mereu în bagaj atunci când vine în România

bagaj prințul Charles

Prințul Charles este o prezență constantă în România, acesta declarând în nenumărate rânduri că este îndrăgostit de fumusețea țării noastre. Cu toate că nu este pretențios și preferă o atmosferă autentică, atunci când își programează vizitele în România, prințul Charles se asigură ca din bagajul lui să nu lipsească anumite lucruri.

Atunci când pleacă în vizite oficiale, persoanele publice sau vedetele internaționale au diferite tabieturi la care nu renunță. Din acest motiv, cei care se ocupă de șederea lor în diferite țări fac tot posibilul ca dorințele să le fie respectate întocmai. În ceea ce îl privește pe prințul Charles, acesta are câteva lucruri la care ține foarte mult și fără de care nu pleacă în nicio deplasare.

Lucrurile pe care prințul Charles le are mereu în bagaj atunci când vine în România

Într-o carte biografică, un jurnalist a enumerat obiectele care nu lipsesc din bagajul prințului Charles atunci când acesta vine în România. Pe lângă apa îmbuteliată sau sortimentul de whisky preferat, prințul Charles nu pleacă la drum fără patul său cu saltea ortopedică, lenjeria acestuia și două tablouri cu peisaje din Scoția, potrivit digi24.ro.

Pentru că niciodată nu călătorește singur, prințul Charles este însoțit în permanență de o echipă impresionantă. Mai exact, aceasta este compusă din 124 de persoane, inclusiv un bucătar personal, doi valeți,  o dactilografă și secretarul personal.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu prințul Charles.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Julie Christie, actrița care a spus „DA' la 66 de ani. De ce s-a căsătorit abia după 28 de ani de relație?

Doamnele Marii Uniri. Cine au fost cele două femei excepţionale care şi-au adus o contribuţie majoră la reîntregirea României

Prințul Harry și Meghan Markle au ales tortul de nuntă. Ce va conține prăjitura așteptată de toți invitații?

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete