Ce să nu spui soţului despre un ex

Sexul era fantastic!

Nu divulga nimic din viaţa ta sexuală cu alţii. Nici când, nici unde, nici cum, nici cât! Pe bancheta din spatele maşinii, în mare, la Vamă, pe balcon, pe maşina de splălat, pe autostradă în Ungaria, în timp ce goneaţi cu 150 la oră…– scuteşte-l de detalii sexuale din viaţa ta trecută.

 

M-a sunat, ne-am văzut…

Dacă vreun ex e prin oraş şi vrea să depene amintiri, eşti pusă într-o situaţie dificilă. Nu te sfătuim să minţi, dar nu da prea multe amănunte despre întâlnirea voastră.

Nu te apuca să-i povesteşti soţului nici cum arăta (”cred că a slăbit cel puţin 10 kilograme!”), nici ce afacere înfloritoare are (”pe vremea când era cu mine, n-avea bani să mergem la un film”) nici că s-a uitat jumătate din timp mai jos de ochii tăi (căci precis ai îmbrăcat cea mai sexy ţinută din dulap, pentru a-i arăta ce a pierdut). Păstrează toate detaliile picante pentru prietenele tale (care îl şi cunosc şi de-abia aşteaptă bârfe noi).

Chiar dacă ai un soţ (în aparenţă) cool, şi fără probleme de self-esteem, tot îl zgândăre detalii despre ex-ul tău.

Asta mi-a zis şi el odată

În materie de iubire şi sex lucrurile s-au cam făcut. Sigur, fiecare relaţie are specificul ei, dar mai devreme sau mai târziu, va veni un moment în care îţi va veni să spui ”exact asta mi-a spus şi el odată” (sau mai rău, ”exact aşa făcea şi el ”). N-o face! Lasă-l pe soţul tău să se simtă primul şi ultimul tău bărbat, chiar dacă ştie că nu e.

Citeşte tot articolul aici

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Psihologie