Ce poți face în București de 1 Iunie. Copiii sunt sărbătoriți printr-o serie de evenimente inedite

ce poți face în București de 1 Iunie

1 Iunie este declarată zi liberă, iar dacă statul a ajuns la concluzia că micuțul tău are tot dreptul să te aibă alături cât e ziua de lungă, atunci profită și petrece împreună cu el așa cum se cuvine. În parcuri și malluri se vor organiza o serie de evenimente inedite pentru cei mici. Iată ce poți face în București de 1 Iunie.

1 Iunie în parc

Dacă aveți chef de distracție în aer liber, ia-ți micuțul și du-l în Parcul Alexandru Ioan Cuza (sector 3). Între 8.00 și 20.00, pe scena special amenajată se vor perinda o mulțime de surprize. Printre acestea, trupe pentru copii precum Grupul vocal Liliput, Grupul vocal BimBam, Trupa Blană Bombă, Voltaj Academy alături de Călin Goia, trupe de actori de la teatrele pentru copii, magicieni, Itsy, Bitsy şi SuperZăpă.

Vezi și Concert gratuit pentru copii la Sala Radio, pe 1 iunie

În Parcul Lumea Copiilor (sector 4), Minimax sărbătorește Ziua Internațională a Copilului atât pe 1, cât și pe 2 iunie. Începând cu ora 15:00, copiii își pot întâlni mascotele preferate: Mini, Max, Cuțulache, Pisicuța și Motanul Încălțat! Organizatorii nu i-au uitat nici pe părinți. Astfel, spre seară, pe scena special amenajată vor urca artiștii Mirabela Dauer, Jo, Connect-R, Carlas Dreams.

Pe 2 iunie, continuă seria recitalurilor live susținute de Nicole Cherry, Ioana Ignat, Lora, Monica Anghel, Holograf, Corina Chiriac, Fuego, Andreea Bălan. Nu va lipsi nici muzica populară. Seara se va încheia cu un mega-concert Delia și cu un spectacol magic, de focuri de artificii.

1 Iunie în malluri și centre comerciale

În AFI Cotroceni, petrecerea dedicată celor mici va începe la ora 12.00 și se va încheia în jurul orei 20.00. Aici, pe o suprafață de 100 mp, cei mici vor avea ocazia să demonstreze cât de talentați sunt la desen. Micuții se vor bucura de o atmosferă plină de culoare și veselie, alături de personajele lor preferate: Elsa și Ana, Minnie și Mickey Mouse, Spiderman sau Batman.

Vezi și Cele mai frumoase citate despre copilărie pe care trebuie să le citești de 1 iunie

Timp de două zile, pe 1 și 2 iunie, în Sun Plaza, la Sunny City, copiii au șansa să descopere tainele meseriei de polițist. Organizatorii și-au propus să aducă în prim-plan spiritul civic și siguranța deplasării pe drumurile publice. Astfel, între orele 16.00 și 20.00, micuții au posibilitatea să afle care sunt responsabilitățile unui polițist, dar și regulile de circulație, importante pentru siguranța lor.

În perioada 1 – 2 iunie, Centrul Comercial Drumul Taberelor a pregătit un program plin de activităţi creative și distractive dedicate întregii familii. Aici, vor fi organizate evenimente care se concentrează pe activităţi creative și spectacole urbane, dedicate timpului de calitate petrecut în familie!

1.000 de copii, 1.000 de desene, 1.000 de premii delicioase la noul Food Court al comunităţii este un eveniment special care va avea loc în data de 1 iunie, între orele 10:00 – 21:00. Primii 1.000 de copii, cu vârsta cuprinsă între 4 – 14 ani, care locuiesc în cartierul Drumul Taberei, care vin cu desenul despre locul preferat din cartier vor fi răsplătiţi cu surprize instant.

În perioada 1 – 2 iunie, între orele 10:00 – 18:00, în centrul comercial vor avea loc activităţi dedicate celor mici și mari: jocurile copilăriei, ateliere de reciclare creativă, spectacole de magie, breakdance, balet și dans pe role. Centrul comercial pune la dispoziția micuților spaţiul, jocurile, atmosfera, garantându-le buna dispoziţie. Desenul pe asfalt, săritul coardei, șotronul îi va umple garantat de bucurie și de energie pe micuți.

Iată, așadar, ce poți face în București de 1 Iunie. Voi ce planuri aveți pentru această zi?

Autor: Oana Anghel

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse