Ce locație ar putea alege prințul Harry și Meghan Markle pentru a-și petrece luna de miere?

prințul Harry și Meghan Markle luna de miere

Cu toate că nunta prințului Harry cu Meghan Markle încă nu a avut loc, în presa internațională au apărut deja detalii despre locația pe care cei doi ar putea să o aleagă pentru a-și petrece luna de miere. Evident, zvonurile apărute vorbesc despre un loc exclusivist, cu peisaje de vis.

Prințul Harry și Meghan Markle urmează să se căsătorească pe 19 mai, acesta fiind cel mai așteptat eveniment al anului. Dacă detaliile despre nuntă au fost dezbătute și analizate în nenumărate rânduri, atenția jurnaliștilor străini s-a îndreptat acum către destinația pe care cuplul regal ar putea să o aleagă pentru luna de miere.

Ce locație ar putea alege prințul Harry și Meghan Markle pentru a-și petrece luna de miere?

Cu toate că nu au oferit o declarație oficială pe acest subiect, informațiile apărute în presă vorbesc despre o vacanță în Namibia. Mai exact, se crede că prințul Harry și Meghan Markle își vor petrece luna de miere într-un complex exclusivist, înconjurat de munți și dune de nisip, un loc în care o noapte de cazare poate să ajungă la 660 de dolari, preț pentru o singură persoană, potrivit thesun.co.uk.

În acest loc, cei doi pot admira frumusețea și sălbăticia deșertului, având ocazia de a intra în contact cu o mulțime de animale sălbatice, multe dintre ele fiind pe cale de dispariție. Chiar dacă informația nu a fost confirmată, există șanse mari ca prințul Harry și Meghan Markle să aleagă această destinație de vacanță, având în vedere preferința celor doi pentru astfel de locuri.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu prințul Harry și Meghan Markle.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Rita Mureșan, declarație sinceră despre relația cu Rebecca: „Fiica mea mi-a zis să mă opresc, că sunt penibilă'

Cum a reușit Andreea Raicu să se vindece de depresie?

Regina Elisabeta a II-a, puternic afectată de dispariția ultimului câine din rasa corgi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete