Rita Mureșan, declarație sinceră despre relația cu Rebecca: „Fiica mea mi-a zis să mă opresc, că sunt penibilă”

Creatoarea de modă Rita Mureșan a fost invitată în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu' de la Antena Stars, iar cu această ocazia a făcut mărturisiri surprinzătoare despre relația cu fiica ei.

Rita Mureșan, declarație sinceră despre relația cu Rebecca

Rita Mureșan a vorbit despre familia ei, despre stilul de viață pe care l-a adoptat, dar și despre cât de greu i-a fost în momentul în care fiica ei cea mare a plecat să studieze peste hotare, în America.

„Ea face chimie genetică, probabil există și în România, dar acolo au alte posibilități. Fiecare cioară își laudă puiul, nu știu dacă este geniu sau nu. E foarte bună în ceea ce face. Acum nu știu cum voi face când va pleca și Gloria. Eu am trăit cu aceste două fete în casă zi de zi. Rămâne un mare gol. Foarte multe luni după ce a plecat Rebeca, atunci când mă duceam la cumpărături, puneam în coș ce știam că-i place ei. Acum m-am obișnuit. Mi-a și zis la un moment dat ‘mama, termină, ești penibilă!. Dar acum probabil mă voi obișnui să trăiesc doar cu Bela, cățelușa', a povestit Rita Mureșan în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu' de la Antena Stars.

Cum crede Rita Mureșan că va fi viața ei când fiicele sale vor fi departe, dar și cum menține relația strânsă cu fostul soț, telespectatorii vor afla duminică, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu', de la Antena Stars.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Rita Mureșan, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Rita Mureșan, mărturisire neașteptată la 44 de ani: „În ultimul an, am simțit că am îmbătrânit 20 de ani'

Romanița Iovan a mărturisit la ce se uită prima dată la un bărbat: „Sunt elemente care spun mult despre bărbaţi'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete