Cezar Ouatu, pe cale să-și găsească femeia visurilor: „Să fie frumoasă, eventual blondă. O femeie care n-are pretenții, nu vrea în club”

În cadrul emisiunii „Ie, Românie', de la Antena 1, Cezar Ouatu a avut misiunea de a descoperi cele mai frumoase fete din Crișana și cei mai talentați localnici, alături de bună sa prietenă Margherita de la Clejani.

În căutările sale prin satele bihorene, Cezar găsește fete harnice și dornice să ducă mai departe obiceiurile și tradițiile românești. Una dintre acestea este Edina, studentă, pe care artistul a găsit-o în fața războiului de țesut.

Cezar Ouatu, pe cale să-și găsească femeia visurilor

„Eu am crezut că nu mai există fete de acest gen. Așa mi-aș dori să găsesc femeia visurilor mele… O femeie care n-are pretenții, nu vrea în club și care, eventual, să-mi facă și niște haine la războiul ei de țesut', a spus el.

Mai în glumă, mai în serios, l-am întrebat pe Cezar cum și-ar dori să fie femeia de lângă el.

„Să fie frumoasă, eventual blondă, pentru că am o slăbiciune pentru blonde, cu părul ondulat natural și ochi deschiși la culoare. Să înțeleagă tot ce fac eu și să accepte faptul că uneori sunt înconjurat de doamne. Așa cum eu aș fi mândru s-o văd admirată de alți bărbați și ea ar trebui să se bucure dacă sunt plăcut de alte femei. Nu trebuie neapărat să știe să gătească, pentru că știu eu și îmi și place. Asta însă nu înseamnă că mă voi transforma într-o bonă. De asemenea, să aibă și ea o carieră solidă', a adăugat Cezar Oautu.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Antena 1

Citește și:

Margherita de la Clejani și Cezar Ouatu au plecat împreună în Crișana! Imagini senzaționale din excursia lor

Cezar Ouatu va deveni tătic? Artistul a făcut declarații surprinzătoare: „Am și modelul de copil. Vreau să fie creț și brunet ca mine'

Cezar Ouatu, mărturisiri din culisele show-ului „Te cunosc de undeva': „Travestiurile mele au fost ceva groaznic. Mă închinam când mă vedeam'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati