După ce s-a căsătorit în secret cu Mihai Stoenescu, Alina Pușcaș a dat o veste surprinzătoare: „Vom avea trei copii!”

Alina Puşcaş și Mihai Stoenescu s-a căsătorit în secret weekend-ul trecut, în aceeași zi în care și-au botezat și fetița. Prezentatoarea nu știut nimic despre cununie, ci era convinsă că vor merge la biserică pentru a o creștina pe Mellisa.

Alina Pușcaș a avut parte de o adevărată surpriză, pentru că iubitul i-a organizat practic, în secret, singură nunta. Mai mult decât atât, la doar câteva zile după ce au devenit oficial soț și soție, Alina a dezvăluit că se gândește deja la cel de-al treilea copil. În această perioadă, ea nu poate pentru că a trecut prea puțin timp de la ultima sarcină, dar pe viitor se gândește serios la această posibilitate.

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu s-au căsătorit în secret

„Încă mă dezmeticesc, nu realizez. Eu nu am știut și am început să plâng. M-am trezit cu un buchet de flori în mână, un buchet de bujori. Eu am avut emoţii la botez. Ea e tare diferită. Melissa plânge şi când o îmbraci sau dezbraci. Protestează mereu. Eram sigură că o să plângă, ceea ce a şi făcut într-un final.

Când mai plecăm în vacanță și ne întoarcem realizăm că noi avem doi copii. Îți dai seama cum o să fie când o să avem trei. Momentan nu am voie să mai fac, dar Mihai şi-a manifestat dorinţa de a avea al treilea copil. Eu am vrut doi copii neapărat, că am fost singură la părinţi și am suferit mult pentru treaba asta. Acum că vor fi trei de ce nu, Doamne ajută,' a spus Alina Puşcaş, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show', de la Antena 1.

Alina Puşcaş, prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva', a născut a doua oară pe data de 27 octombrie 2016 o fetiţă sănătoasă, pe nume Melissa. Ea și soțul ei, Mihai Stoenescu mai au împreună încă un băiețel care are aproape doi ani.

Pentru a vedea mai multe fotografii de la cucunia Alinei Pușcaș cu Mihai Stoenescu, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Instagram

Mihaela Tudor

Citește și:

Alina Pușcaș a mers la biserică pentru botezul fetiței, dar a avut parte de o surpriză de proporții. Uite ce s-a întâmplat chiar înainte de slujbă

Alina Puşcaş, sărut pasional cu Mihai Stoenescu în public! Fanii au reacționat: „Eşti însărcinată a 3-a oară?!'

Adevăr sau provocare cu Alina Pușcaș. Uite ce a răspuns la cele mai incomode 10 întrebări

Alina Pușcaș a vorbit prima dată despre nunta cu Mihai Stoenescu! Ba chiar va veni și al treilea copil

După două sarcini, arată impecabil! Cum a reușit să slăbească Alina Pușcaș în timp record

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete