Oana Roman a primit un mesaj surprinzător de dimineață: „Aşa am început eu ziua”

Oana Roman și-a început ziua într-un mod inedit. A avut parte de o surpriză chiar în această dimineață. Oana a primit un mesaj, chiar pe pagina sa de socializare, de la un admirator.

A fost uluită de acest mesaj surprinzător, așa că a ținut neapărat să le arate mesajul primit și fanilor ei. Bineînțeles, i-a mulțumit și persoanei care i-a scris mesajul.

„Bună dimineaţa. Aşa am început eu ziua. Primind acest mesaj. Mulţumesc', a scris Oana Roman, pe Facebook.

„Bună, Oana! E pentru prima dată când scriu un mesaj unei persoane publice. Vreau să-ţi spun doar că eşti un om minunat şi că postarea ta mi-a adus zâmbetul pe buze şi mi-a dat din nou încrederea că-mi va fi bine. Toate cele bune', este mesajul primit de Oana Roman.

Oana Roman, mesaj pentru fani

În urmă cu o zi, Oana Roman a mai publicat pe pagina sa de socializare un mesaj în care le-a mărturisit prietenilor ei că a avut mult noroc în viață de-a lungul timpului.

„Câteodată ma gândesc cat noroc am avut eu în viața. Ce noroc sa am asa o mamă, ce noroc sa primesc asa o educație, sa învăț atatea lucruri minunate de la părinții mei, ce noroc am avut sa am colegi minunați in liceu, sa traiesc la Paris si sa ajung la cea mai buna școală in specialitatea mea ( bine la școală a fost multa muncă si enorm de învățat). Ce noroc sa experimentez atatea lucruri, sa călătoresc, sa ajung acolo unde alții doar viseaza, sa cunosc atatea personalități, atâția oameni de valoare, atâția artiști minunati. Ce noroc am avut sa fiu iubită, sa iubesc si sa fiu de multe ori fericită. Ce noroc am avut ca la 37 de ani sa reîncep viata alaturi de un bărbat extraordinar si sa am cel mai minunat copil posibil. 

Ce noroc am avut ca am fost mereu un om liber, adică neînregimentat, nesupus dar drept si bun. Ce noroc am avut sa pot sa ma ridic de fiecare data cand am căzut si sa cred atat de tare ca Dumnezeu ma va ajuta, încât sa am putere sa merg de fiecare dată mai departe. Ce noroc ca am avut putere si determinare. Desi de multe ori am crezut ca nu sunt un om norocos, pt ca am avut atatea obstacole de trecut, mi am dat seama cat noroc am.avut de fapt. Se spune ca norocul ti l mai faci si singur. Daca nu te lasi doborât, daca crezi in tine, atunci da, ai noroc. Trebuie doar sa crezi in steaua ta. Si niciodata sa nu te lasi doborât! Ramai în picioare oricât de greu te apasă viața uneori. 
Chiar daca ti se pare ca esti nefericit, daca ești falit sau bolnav . Nu te lăsa. Luptă te si mergi mereu înainte. Va fi bine!', a scris Oana Roman, pe pagina sa de Facebook.

Pentru a vedea mai multe fotografii cu Oana Roman, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Oana Roman, anunț neașteptat la trei ani de la căsătoria cu Marius Elisei! A spus adevărul despre posibilul divorț

Oana Roman trece prin momente grele! A ajuns de urgență la spital chiar de 8 martie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete