Ce distruge o relație? O să fiți surprinși…

O relație care aduce satisfacții pe toate planurile face o femeie să se simtă fericită, împlinită și frumoasă. Dar o relație satisfăcătoare nu stă doar în fluturii simțiți în stomac la început și nici în curcubeele care apar pe cer cand visezi… Stă în comunicarea dintre cei doi și în respectul pe care și-l poartă în fiecare zi. Ce distruge o relație? Mai multe lucruri…

Încercările de a-l schimba

Nu există persoane perfecte, asta trebuie să înțelegi din capul locului. Așteptările nerealiste hrănesc frustrări, iar frustrările ucid relații. Una este să încerci să-l faci să nu-și mai lase șosetele împrăștiate prin casă și alta e să tragi nădejde că va renunța la egoism sau timiditate.

Să îl combați în public

Aveți păreri diferite. Poate chiar total opuse. Nu vă „luptați' în public, o puteți face în privat. Dacă vă puneți unul pe celălalt, în prezența cunoscuților, în situații stânjenitoare, inconfortabile, drumul duce către… prăpastie.

Comparațiile

Oricât de furioasă ai fi și ți-ai dori să lovești sub centură, nu o face comparându-l cu o relație din trecut. Nici măcar o dată. De mai multe ori, deja e „sinucidere' curată.

Tăcerea

Sunt lucruri care nu îți convin dar le ții în tine. Taci cu încăpățânare. Dacă nu le spui, de unde ai vrea să le știe? Cum să le ghicească? Iar ele se adună, se tot adună, până când, într-o zi, explodează. Și nu prea mai este nimic de făcut.

Dramele artificiale

A uitat să arunce gunoiul deși i-ai repetat de câteva ori. Nu face din asta o dramă, cu țipete și reproșuri. Va tolera o dată. De două ori. De trei ori…

Spionajul

Ești cu ochii pe telefonul lui, pe laptopul lui, cu urechile mereu ciulite, au atenția mereu în alertă. Și el are dreptul la confidențialitate, ca și tine. Perpetuarea acestui comportament, atingerea unor niveluri aflate la limita patologicului, pot distruge chiar și o relație care avea toate datele pentru a fi considerată aproape perfectă.

Minciuna

Dacă ne educăm copiii, de mici, să nu mintă, nouă de ce ne-ar fi permis? Oricât de neplăcut ar fi adevărul pe care îl ai de spus, este de mii de ori mai bun decât minciuna. Tu cum ai reacționa descoperind că ai fost mințită?

Foto: Shutterstock

Citește și:

… toți cei care ne-au făcut sufletul franjuri să fie știuți și aflați!

Aprilie, cea mai bună lună din an pentru aceste trei zodii. Vor avea parte de tot ce își doresc!

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Relatii