Ce dezvaluie forma fruntii

Ce dezvaluie forma fruntii


Fruntea este aspectul yang al fetei. Reprezinta puterea caracterului unei persoane si de asemenea indica inteligenta, creativitatea si realizarile profesionale. Fruntea mai indica tipul de relatii pe care le ai cu parintii.

Daca fruntea este inalta, barbatul este destept, rational si va realiza multe in viata. Are o inteligenta sclipitoare si o rabdare fara limite. Este curajos, plin de viata si rezistent la oboseala. Daca are posibilitatea sa urmeze o cariera in educatie sau politica, un astfel de barbat va ajunge lider.

Claudia Schiffer

La femei, acelasi tip de frunte indica putere si rezistenta, dar exista unele femei care pastreaza energia pozitiva yang in acest loc. In schimb, pentru femei, o frunte ingusta reprezinta o persoana fericita, cu o viata plina de sens.

Culorile naturale ale fruntii sunt diferite nuante de rosu. Fruntile care au tonuri de rosu pana la roz si care au un luciu natural indica un caracter pozitiv, in timp ce nuantele de galben si pamantiu sugereaza un dezechilibru si deci indicatori negativi.

 

Ridurile si liniile de pe frunte indica experienta. Experienta pozitiva este indicata de liniile drepte si neintrerupte. Evident, experientele negative si problemele se citesc din liniile intrerupte.

Fruntea nu trebuie niciodata sa arate uscata si palida. Cea mai sugestiva frunte trebuie sa arate sanatos. Nu e nimic gresit in a folosi produse cosmetice pentru ca tenul sa arate sanatos.

Forma fruntii

Fruntea conica
Cand o astfel de frunte este si ingusta, sugereaza o persoana aventuroasa. Este cineva care isi va asuma fericit multe riscuri. Uneori poate fi nechibzuit.

O frunte usor conica reprezinta un caracter impulsiv si o fire cu putine judecati de valoare.

Trebuie sa se gandeasca foarte bine inainte de a lua o decizie pentru a nu se arunca prosteste intr-o noua aventura sau a-si asuma un risc zadarnic. Exista tedinta de a lua decizii pripite.Britney Spears

Fruntea patrata
Fruntile care au forma patrata si sunt inalte indica inteligenta ridicata si valori excelente.

Le au de obicei persoanele ale caror familii au un renume bun si care au facultati mentale remarcabile. Astfel de persoane au o inteligenta sclipitoare si sunt de multe ori de incredere. In cele mai multe cazuri, aceste caracteristici se intalnesc la barbati.

Fruntile patrate dar nu foarte inalte sugereaza o persoana cu capacitati intelectuale foarte bune si cu potential ridicat de a atinge succesul, desi rar astfel de persoane ajung sa detina functii inalte de conducere.

Se simt mai bine in pozitia a doua decat in cea de lider. Au in mod remarcabil instinct practic. Sunt subordonati loiali si de nadejde. Aceste calitati se intalnesc la femei pentru ca indica abilitati casnice.

Cand fruntea este patrata dar ingusta, indica un start dificil in viata, dar cu ceva efort este posibil succesul.

Fruntea patrata mai indica o persoana cu inteligenta obisnuita si cu caracter bun.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Psihologie