Caz șocant într-un supermarket din București: O angajată a fost înțepată de un scorpion

O femeie angajată într-un supermarket din București a trecut printr-o experiență incredibil de dificilă. Aceasta a fost înțepată de un scorpion în timp ce scotea banane din cutii pentru a le pune la vânzare.

În weekend-ul care tocmai a trecut, o angajată a unui supermarket din București a fost înțepată de un scorpion în timp ce își făcea treaba. Aceasta a fost transportată de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Femeia a fost conștientă când a fost preluată de ambulanță, iar imediat ce starea ei a fost în afara oricărui pericol a fost externată.

Autoritățile au deschis anchetă pentru a stabili exact în ce condiții s-a întâmplar nefericitul incident și deja s-a deschis un dosar penal pentru nerespectarea normelor de protecție a muncii.

Din nefericire, acum ceva vreme, la Constanța a mai fost un caz similar. O femeie desfăcea cutii în care se aflau căpșuni și a fost înțepată de un scorpion. Este bine de știut faptul că scorpionii sunt rari la noi în țară, aceștia regăsindu-se în zone tropicale. Specialiștii susțin că cele două femei au fost înțepate de o specie de scorpion de plante, aceștia fiind mai puțin periculoși.

Scorpion în România

În România există specia Euscorpius carpathicus. În perioada 2016-2018, s-au identificat 48 de înregistrări de distribuție a acestei specii în Parcul Național Cozia, din Carpații Meridionali. Scorpionul carpatic trăiește în zone împădurite acolo unde impactul uman este redus.

Foto: 123RF

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri