Cauți un cadou de Crăciun pentru o fetiță?

Fă cunoștință cu păpușa pe care toate fetițele o vor iubi

Dacă ți-ai asumat rolul de Moș Crăciun pentru o fetiță de peste 3 anișori, care își dorește mult o prietenă alături de care să descopere lumea înconjurătoare, avem o veste bună! Am descoperit păpușa pe care toate fetițele și-ar dori să o găsească sub brad în dimineața de Crăciun: cunoaște-o pe bebelușa Baby Alive Snackin Noodles!

Pe lângă faptul că este foarte frumușică, fetițele o vor iubi și pentru că:

  • Vorbește

Păpușa îi va spune fetiței când îi este foame, știe să spună 'mulțumesc mami', dar și alte 20 de sunete și fraze în limba română.

  • Le oferă posibilitatea să o îngrijească

Bebelușa iubește să fie luată în brațe, legănată și după ce mănâncă, fetițele îi vor schimba scutecul cu cele incluse în set.

  • Mănâncă

Setul conține și un castronel și un instrument cu ajutorul cărora fetița va crea din plastilină mâncarea pentru păpușă. Apoi, o pot hrăni foarte ușor!

  • Îi place să-i fie aranjat părul

Cu periile incluse în set, fetițele îi vor pieptăna părul blond al păpușei și îl vor aranja în tot felul de coafuri drăguțe.

Și pe lângă toate aceste beneficii, orice fetiță va iubi păpușa Baby Alive pentru faptul că o va însoți în fiecare aventură, o va asculta mereu, o va ajuta să-și dezvolte cele mai frumoase sentimente de grijă, dragoste și prietenie, o va stimula să-și dezvolte creativitatea și imaginația și va fi mereu acolo lângă ea, pregătind-o pentru prietenii reali pe care și-i va face pe parcursul vieții.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse