3 modalitati pentru ca businessul tau sa aiba mai mult succes

Simti ca progresele cu afacerea ta se deruleaza mult prea lent? Atingerea obiectivelor se intampla cu dificultate? Desigur, iti doresti ca businessul pe care il ai sa fie unul cat se poate de profitabil. Cum ajungi mai sus? Daca iti doresti ca rezultatele bune sa se vada mai repede decat oricand, sugestiile de mai jos iti vor fi de ajutor. Inainte de toate, tine minte ca a construi o afacere de succes nu este un sprint, ci un maraton.

  1. Focuseaza-te pe serviciul relatii clienti

Cunoscutul termen customer service trebuie sa fie si in vizorul tau. Studiile au aratat ca majoritatea consumatorilor anuleaza sau nu efectueaza o achizitie pe care si-au propus-o, din cauza serviciului defectuos cu clientii. Alte studii au aratat ca in urma unei experiente negative a clientului, pentru a putea fi uitata, este nevoie ulterior de multe experiente pozitive.

Clientii fideli se castiga greu si se pot pierde repede. Astfel, este bine sa faci o prioritate din modul in care sunt serviti. Examineaza serviciul actual de relatii cu clientii si realizeaza schimbarile necesare, astfel incat afacerea ta sa ofere un tratament net superior fata de cel al concurentei. Fie ca este vorba de investitii in formarea personalului, de revizuirea politicii de returnare sau chiar de aspecte de baza precum raspunsul prompt la telefon sau e-mail, fii cat se poate de atent la experienta pe care clientul o are cu produsele/serviciile tale.

  1. Foloseste Cloud-ul

Fara indoiala Cloud-ul a facut ca start-up-urile sa castige tot mai mult avant. Avantajele majore pe care Cloud-ul le ofera business-urilor sunt din pacate prea putin discutate. Costurile reduse si accesul de oriunde te-ai afla, la orice ora, sunt beneficii de care te poti bucura daca optezi pentru mutarea proceselor afacerii tale in Cloud.

De exemplu, daca alegi sa treci de la un program obisnuit de salarii la deja cunoscutul program CIELCloud, nu va trebui sa mai ai contact cu niciun proces de instalare (economisesti costurile de IT pentru instalare si pentru copiile de siguranta). Totodata, poti accesa programul fie ca esti acasa, intr-un restaurant, cafenea sau hub, de pe latop, tableta sau chiar telefon, singura conditie este conectarea la internet. Deci tu alegi de unde vrei sa lucrezi, nu mai depinzi de calculatorul de la birou.

Mai mult decat atat, pe langa faptul ca nu mai faci instalari, programul se actualizeaza automat conform noilor reglementari legislative. De exemplu, salariul minim pe economie in 2018 ajunge la 1900 lei (brut), de la 1450 lei, drept urmare angajatorii vor fi nevoiti sa implementeze o serie de modificari, care in cazul utilizarii unui software specializat devin automate.

Pentru ca tendinta consumatorilor se indreapta tot mai mult spre automatizare, producatorii de softuri vin cu tehnologii de ultima generatie.

Fii prezent pe mobil

Cel mai probabil ai muncit pentru a avea un site complet si atragator pentru clientii tai. Daca nu este optimizat pentru mobil, atunci urgent trebuie sa faci acest lucru. In zilele noastre tot mai multe persoane navigheaza pe internet de pe telefon, chiar si atunci cand sunt acasa.

Mai exista insa doua tendinte de care businessul tau poate profita, primul dintre ele este cel al mobile marketingului. Exista o gama larga de tactici pe care le poti utiliza pentru a ajunge in atentia publicului tinta, de la informatiile cu promotii trimise prin sms-uri, reclamele afisate pe display-ul telefonului si pana la crearea propriei aplicatii de mobil pentru businessul tau.

Pentru ca de cele mai multe ori navigarea se incheie cu o achizitie, sistemul de plati mobile este a doua tendinta demna de mentionat. Facilitatea consta in faptul ca oriunde s-ar afla, clientul poate realiza plata direct cu telefonul mobil.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse