Cât de sexy ne văd bărbații?

shutterstock_776874667

Uneori încercăm să-i cucerim luni întregi, alteori este de ajuns un singur cuvânt. Bărbaţii și modul în care gândesc sunt mistere greu de descifrat. Ne întrebăm adesea ce le place să audă de la o femeie, cum ar vrea să ne purtăm sau să ne îmbrăcăm pentru a fi seducătoare. Știm că le plac provocările, le place să simtă că sunt doriţi, dar tot ne e greu să înțelegem care le sunt așteptările. Iar situaţia se complică pentru că nu le place să vorbească deschis despre ceea ce li se pare sexy la o femeie. Și la drept vorbind, cât de sexy ne văd bărbații?

Reţete magice poate că nu există, dar o serie de trucuri îi vor captiva chiar și pe cei mai conservatori dintre ei. Fie că vă aflaţi într-o relaţie de mult timp sau că abia v-aţi cunoscut, dacă vrei să te perceapă ca fiind sexy, trebuie să:

– Încetezi să te mai porţi ca o mamă. Nu are sens să îl întrebi dacă și-a luat căciula, șosetele ori dacă îi e frig. E suficient de mare ca să știe de ce are nevoie, iar cicăleala îl va face să te privească mai degrabă cu ochi de copil, nu de iubit.

– Șoptește-i cuvinte tandre atunci când sunteţi singuri. Îi place să le audă, deși se ascunde în spatele unei măști de bărbat dur. Cu un vin bun și o muzică relaxantă, cuvintele șoptite la ureche îl vor face să creadă că ești cea mai sexy femeie din lume.

– Atunci când nu sunteţi împreună, trimite-i mesaje scurte în care să îi spui cât de mult îl dorești și cum aștepţi seara. Va face tot ce-i stă în puteri să ajungă mai devreme acasă și chiar te va aștepta cu surprize plăcute.

– Nu uita de lenjeria intimă. Dacă vrei să arăţi sexy, uită de lenjeria clasică de bumbac în intimitate. Poţi să o porţi în timpul zilei, dar nu atunci când ești cu el. Așteptările lui, atunci când te vede, pot fi înșelate dacă te dezbracă și găsește piese asemănătoare cu ale mamei sale. Optează pentru lenjerie sexy, în culori provocatoare.

– Ține cont de atitudine și tonul vocii pentru că ele te pot transforma într-o femeie sexy sau într-o copiliţă. Arată-i că știi ce vrei de la el și sigur te va considera sexy.

Foto: Shutterstock

Citește și:

De cât timp au nevoie partenerii pentru a se simți confortabil în relația de cuplu? Diferențele între bărbați și femei sunt majore!

10 lucruri pe care NU trebuie să le spui NICIODATĂ partenerului de viață

Love and Marriage… Iată care sunt miturile despre iubire și căsătorie cel mai des întâlnite

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Relatii