A câștigat rolul vieții ei, dar totul s-a transformat într-un blestem. De ce nu a reușit Michele Mercier să își găsească fericirea?

Michèle Mercier este o cunoscută actriță franceză de film, devenită celebră după ce a interpretat-o pe Angelica, într-o serie de filme care au purtat numele personajului principal. Cu toate că s-a luptat foarte mult pentru a obține acest rol, personajul pe care l-a interpretat și-a pus amprenta pe întreaga ei viață, împiedicând-o să își găsească fericirea.

Michèle Mercier, pe numele ei real Jocelyne Yvonne Renèe Mercier, s-a născut la Nisa, pe 1 ianuarie 1939. În copilărie și-a dorit să devină dansatoare atât de mult, încât a lucrat împreună cu tatăl său pentru a putea face rost de banii necesari pentru a-și cumpăra echipamentul de balerină. Adolescența și-a petrecut-o la Paris și chiar dacă și-a îndeplinit visul de a deveni dansatoare, viața îi pregătise cu totul altceva. Începutul carierei în cinematografie a fost marcat de un eveniment important pentru actriță. Pentru a debuta în “Retour de manivelle”, aceasta a fost obligată să își schimbe numele, alegând ca publicul să o cunoască sub numele de Michèle Mercier. Alegerea ei nu a fost deloc una întâmplătoare, Michèle fiind numele surorii ei mai mici, care murise la vârsta de cinci ani de febră tifoidă, dar și numele actriței pe care o admira, Michèle Morgan, potrivit jurnalul.ro.

Rolul care i-a marcat întreaga existență a fost cel al Angelicăi. Chiar dacă nu a fost prima opțiune a producătorului Francis Cosne, Michèle Mercier a câștigat rolul, devenind o stea a cinematografiei. După ce s-a bucurat de succes în lumea filmului, actrița a fost curtată de o mulțime de bărbați și asta și datorită frumuseții sale.

De ce nu a reușit Michèle Mercier să își găsească fericirea?

Michèle Mercier s-a îndrăgostit de Gianni Esposito, alături de care a trăit o poveste de dragoste impresionantă. Cu toate acestea, relația celor doi s-a destrămat. Ulterior, actrița îl cunoaște André Smagghe, cu care se și căsătorește în anul 1961. Gelozia și problemele acestuia cu alcoolul au fost cauzele care au dus la divorțul celor doi. După mariajul eșuat cu André Smagghe, Michèle Mercier s-a căsătorit cu pilotul de curse Claude Bourillot, dar nici această relație nu a fost una de durată. Claude Bourillot era un bărbat foarte gelos, iar mulți au spus că au divorțat după ce acesta a fugit cu banii și bijuteriile acesteia.

După al doilea divorț, actrița nu a mai fost căsătorită, dar a avut mai multe relații, fără să reușească să își găsească fericirea. Mai mult, aceasta a povestit un episod dramatic în care unul dintre bărbații din viața ei a încercat să o violeze. Frumusețea ei și rolul care a făcut-o celebră nu i-au adus fericirea. Pentru a scăpa de asocierea cu Angelica, actrița și-a tuns părul, s-a vopsit, dar nici măcar acest lucru nu i-a purtat noroc. După toate aceste schimbări, Michèle Mercier a cunoscut un miliardar de care s-a îndrăgostit, dar relația lor s-a terminat tragic, după ce acesta a murit din cauza cancerului.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Michèle Mercier.

Foto: facebook, hepta.ro, shutterstock.com

Citește și:

Ce mânca Marilyn Monroe în fiecare zi pentru a-și menține silueta

Bărbații care i-au marcat viața Allei Pugaciova. Cum a devenit cântăreața mamă la 65 de ani?

Care a fost varianta originală a celebrei melodii a lui Luigi Ionescu, „Lalele'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete