Mirela Vaida, în lacrimi la televizor: „Nu mă așteptam să am parte de o astfel de….”

Mirela Boureanu Vaida își sărbătorește, astăzi, ziua de naștere. Prezentatoarea împlinește frumoasa vârstă de 36 de ani. Ea a petrecut pe platourile de filmare a emisiunii „Totul pentru dragoste', de la Antena 1.

Mirela Vaida a avut parte de o surpriză uriașă din partea mamei sale, care pentru prima dată, a acceptat să vorbească live într-o emisiune de televiziune.

Mirela Vaida, în lacrimi la televizor

„Nu mă așteptam să am parte de o astfel de surpriză, chiar îmi rugasem colegii să nu facă nimic special în emisiune, pentru că aici este vorba despre poveștile altor oameni, nu despre mine. Este pentru prima dată în 15 ani, de când lucrez în televizune, când mama mea acceptă să apară, să vorbească în direct. Îți mulțumesc și să mă ierți dacă am greșit vreodată', a declarat Mirela Vaida, extrem de emoționată, cu lacrimi în ochi, la Antena 1.

„La mulți ani, Mirela. Să te bucuri de toate lucrurile care te înconjoară! Să fii femeia, mama, omul care să primească tot ceea merită și care să dea tot ce poate pentru familia ei', a fost mesajul mamei Mirelei.

Înainte de a ajunge în platoul „Totul pentru dragoste', Mirela a avut deja o zi plină, cu multe urări, multe mesaje și la fel de multe flori.

„Mă simt foarte răsfățată, cu adevărat specială. Am primit mesaje peste tot, din toate părțile, pe Facebook, prin sms, pe platou. Am primit și multe, multe flori. Iar, aici, la emisiune, mă delectez cu poveștile frumoase de dragoste ale oamenilor inivitați. Le mulțumesc tuturor celor care s-au gândit la mine și mi-au trimis mesaje. E foarte important să știi că oamenii te apreciază și apreciază ceea ce fac', spune Mirela Vaida.

Și pentru că este o zi specială, emisiunea „Totul pentru dragoste' a avut o ediție specială, cu frumoase și inedite povești de iubire ale unor femei care au făcut din dragostea și grija pentru familia lor o adevărată carieră.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Mirela Vaida, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Antena 1

Citește și:

Mirela Boureanu Vaida a spus adevărul despre revenirea sa la „Mireasă pentru fiul meu'! Ce se va întâmpla cu acest proiect de televiziune

Mirela Boureanu Vaida trece prin momente dificile. Fetița prezentatoarei tv a ajuns la spital

Mirela Vaida a făcut anunțul! Uite când se întoarce în televiziune și cum se numește emisiunea pe care urmează să o prezinte

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete