Bărbații care i-au marcat viața Allei Pugaciova. Cum a devenit cântăreața mamă la 65 de ani?

Alla Pugaciova este o cântăreață, producătoare muzicală, actriță și prezentatoare TV rusă, iar publicul o cunoaște în special pentru melodia Arlekino, cântec ce a devenit celebru în întreaga lume.

În anul 1995, cântăreața a fost laureată a Premiului de Stat al Federației Ruse, dar nu doar aici s-a bucurat de celebritate. Albumele acesteia au fost vândute în țări ca Japonia, Suedia, Finlanda, Coreea, Germania, Polonia, Cehoslovacia și Bulgaria și s-au bucurat de un succes fabulos.

Dacă în plan profesional a reușit să îi fascineze pe oameni cu talentul său, în plan personal, Alla Pugaciova a trecut prin mai multe relații și căsnicii eșuate până să găsească bărbatul care să îi ofere liniște și o familie fericită.

Bărbații care i-au marcat viața Allei Pugaciova

Prima căsătorie a Allei Pugaciova a fost cea cu Mikolas Arbakas , dar care nu a durat foarte mult. Cei doi s-au căsătorit în 1969, iar în 1973 au divorțat. Cu toate că cei doi au împreună o fiică, Kristina, fostul soț al cântăreței refuză să vorbească despre căsnicia cu aceasta. I-a legat o frumoasă poveste de dragoste, dar lucrurile între cei doi s-au înrăutățit de-a lungul timpului, iar artista a declarat că mariajul cu Mikolas Arbakas a luat sfârșit în momentul în care acesta a lovit-o, potrivit unica.md.

Pavel Slobodkin a fost un alt bărbat important din viața Allei Pugaciova. Cei doi au avut o relație din 1974 până în 1976, după care au decis să pună capăt legăturii amoroase.  La scurt timp după relația cu Pavel Slobodkin, Alla Pugaciova s-a căsătorit cu Aleksander Stefanovich. Nici mariajul cu acesta nu avea să dureze prea mult, cei doi divorțând în 1980, potrivit ea.md.

Cea de-a treia căsătorie a fost cea cu Evgheni Boldin. Pe lângă relația profesională, acesta fiind directorul de concerte și producătorul Allei, pe cei doi i-a legat și o relație amoroasă. Au fost căsătoriți din 1985 până în 1993, dar căsnicia nu a funcționat, iar cei doi au decis să îi pună capăt.

Relația cu Vladimir Kuzmin a fost un alt pasaj important din viața Allei Pugaciova. Cei doi au fost în atenția publicului, dar sentimentele puternice de la începutul relației s-au stins pe măsură ce relația evolua, iar cei doi s-au despărțit după doar doi ani.

Timp de trei ani, Alla Pugaciova a avut o relație cu Sergey Chelobanov, dar celebritatea și probleme cu alcoolul pe care acesta le avea i-au împiedicat pe cei doi să rămână împreună.

În anul 1994, cântăreața a fost convinsă că a găsit în sfârșit bărbatul alături de care să rămână o viață întreagă. S-a căsătorit cu Filipp Kirkorov, în timpul unui concert pe care acesta îl susținea la Sankt Petersburg, dar s-au despărțit în 2005, păstrând totuși legătura.

Cum a devenit Alla Pugaciova mamă la 65 de ani?

După ce a fost căsătorită de mai multe ori și s-a implicat în diferite relații, artista și-a găsit liniștea alături de Maksim Galkin. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011 și chiar dacă bărbatul este cu 27 de ani mai tânăr decât ea, acesta lucru nu a împiedicat-o pe cântăreață să se îndrăgostească nebunește de el. Relația celor doi a evoluat treptat și la 65 de ani, Alla Pugaciova a devenit din nou mamă, dar de data aceasta cu ajutorul unei mame-surogat. Maksim Galkin și Alla Pugaciova sunt părinți de gemeni.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Alla Pugaciova.

Foto: hepta.ro, libertatea.ro

Citește și:

Detalii halucinante despre viața lui Stephen Hawking! De ce nu credea fizicianul în Dumnezeu?

Monica Bârlădeanu, o siluetă de invidiat la 39 de ani: „Există o formă de voluptate pe care am învățat să o accept'

Care a fost varianta originală a celebrei melodii a lui Luigi Ionescu, „Lalele'

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete