Casa ta e încărcată de energie negativă? Iată semnele

Casa mea e-un cântec cu acorduri ample… așa sunau versurile unui șlagăr (sau hit) cu mulți ani în urmă. Adevărul e că îți dai seama la un moment dat că e foarte important să te simți bine în propria casă. Și brusc, începi să te documentezi despre Feng Shui, energia Chi care circulă și vibrațiile negative care rămân blocate între pereți. Casa ta e încărcată de energie negativă? Iată semnele

Și pentru că în ultimul timp foarte mulți dintre noi am devenit ultrasensibili la stimulii exteriori, nu putem să nu observăm că în anumite perioade ne urmărește o senzație stranie pe care nu o putem defini cu ușurință. Simțim că ne strâng pereții, că ne apasă și ne sufocă, avem brusc migrene cumplite, suntem copleșiți de gânduri pesimiste care nu ne dau pace, plantele și florile din apartament se usucă imediat, oricât aerisești și împrospătezi camerele mirosul de apă stătută și de acreală persistă înfiorător.

În primul moment dai vina pe situația ultimelor luni și crezi că totul va trece de la sine. Dar apoi îți dai seama că senzațiile negative pe care le percepi în casa ta nu au nicio legătură cu pandemia pentru că au început cu mult înainte de apariția coronavirusului. Casa ta e încărcată de energie negativă, asta e clar.

  1. Senzația de apăsare, te simți doborât de tot ce te înconjoară, ai momente când te ascunzi cu fața în jos sub pernă. Pentru că vrei să nu mai vezi nimic din ce e în jur și-ți dorești o altă realitate.
  2. O dată la două zile te doare capul și ai mereu la îndemână analgezice care știi că-ți alină durerea pentru moment. Durerea pulsează, persistă, te strânge ca-ntr-o menghină. Analizele medicale ți-au ieșit bine semn că nu este o boală cronică. Pur și simplu corpul tău energetic este atacat de vibrații negative.
  3. Depresia care pune câteodată stăpânire pe tine este subiectivă. Nu are legătură cu nimeni și cu nimic. Gândurile negative se nasc în subconștient fără să le poți controla.
  4. Florile din ghivece pălesc și nu par sănătoase. Florile din vaze se usucă în 24 de ore. Dai vina pe soare pe lumină, pe aerul închis, dar de fapt, energia casei omoară plantele.
  5. Oricât ai sta cu fereastra deschisă mirosul de stătut nu se disipează. Aerul închis nu are legătură cu mobila sau cu covoarele ci cu încărcătura negativă din interiorul pereților.

Ce este de făcut?

Tămâiază săptămânal. Cumpără lemn dulce și arde-l împreună cu smirnă. Aruncă obiectele nefolositoare. Mută mobila și aranjează diferit accesoriile din camere. Pune o bucată de pirită într-un colț din cameră.

Foto: 123rf

Citeste și:

Cele mai cunoscute mituri despre frumusețe dărâmate pas cu pas

Cum să alegi fondul de ten potrivit pentru pielea ta

Diagnosticat cu HIV, transsexualul Conchita Wurst arată astăzi cu totul altfel. Vezi imaginile!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Familie si casa