Orașul cu una dintre cele mai scăzute rate ale criminalității din lume

Sentimentul de siguranță absolută este unul dintre pilonii care au ajutat la dezvoltarea diverselor sectoare în Dubai. Turismul este unul dintre ele.

„Te simți în siguranță dacă mergi noaptea pe stradă?'
La întrebarea această au răspuns oameni din diverse țări de pe glob. Emiratele Arabe Unite s-au clasat pe primul loc la nivel global în funcție de răspunsul oamenilor și pe locul al doilea în indexul celor mai sigure țări din lume, conform Legii și Ordinului Global Gallup din 2021.

„Poliția din Dubai funcționează sub umbrela Ministerului de Interne și își propune să îmbunătățească calitatea vieții acționând în conformitate cu drepturile constituționale de a aplica legea și de a menține securitatea și siguranța comunității și a tuturor celor care locuiesc în țară. Mai mult, Poliția din Dubai acordă o mare atenție capacității femeilor și instruirii lor în mod continuu. Primul lot de femei ofițeri în domeniul poliției a absolvit în noiembrie 1967.
Astăzi, cadrele de poliție din Dubai includ munca ofițerilor de sex feminin în mai multe domenii, inclusiv administrație, criminalistică, tehnologie, sport, medicină, etc. Poliția va susține întotdeauna femeile și le va încuraja să lucreze și-și urmărească creativitatea și excelența la locul lor de muncă,' a declarat 1st. Ltn. Mohamed Alzarooni, Head of Tourism facilities section – Dubai Police.

Lt. Major Mohamed Alzarooni

De ce este Dubai un oraș sigur?
În Emiratele Arabe Unite, siguranța tuturor rezidenților este pe primul loc. Prin lege, producerea, importul, exportul, transportul, cumpărarea, vânzarea și deținerea de substanțe interzise și droguri este considerată activitate infracțională, cu excepția cazului în care este desfășurată ca activitate medicală sau științifică sub strictă supraveghere reglementată de lege. Consumul de alcool este permis numai în hoteluri sau restaurante/baruri autorizate. Este ilegal să înjuri, să te comporți ireverențios, să fii indecent, să postezi fotografii sau videoclipuri cu persoane imorale pe internet.

Citeste și:

Metale grele în alimentele pentru copii? Ce ar trebui să știe și să facă părinții

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Familie si casa