Carmen Dell’Orefice, model la 85 de ani

carmen-dell-orefice-1

carmen-dell-orefice-1

Carmen DellOrefice arată senzaţional la cei 85 de ani ai săi şi este cunoscută drept cel mai longeviv model al tututor timpurilor. Aspectul ei de zână din poveşti, tenul alb de porţelan şi părul alb ca al unei păpuşi o scoate în evidenţă şi acum pe podiumurile de prezentare din întreaga lume.

Apariţia ei te fascinează, iar cei din industria de print, reviste glossy, o iubesc. O combinaţie fizică interesantă de Cruela din 101 dalmaţieni (interpretată de Glenn Close) şi altă talentată actriţă, Hellen Mirren.

Ne întrebăm cum a reuşit această femeie care face modelling de la 15 ani, când a apărut pe coperta revistei Vogue, să se menţină atât de fresh? Uitându-ne la ea i-am da în jur de 60. Cine nu şi-ar dori să arate la 85 de ani ca modelul Carmen DellOrefice?

Citeşte şi Angelica Rivera: de la actriţă de telenovele la soţie de preşedinte

Conform wikipedia.org s-a născut pe 3 iunie 1931 la New York, iar părinţii săi sunt de origine italiană şi ungară. Visul ei a fost să devină o balerină renumită, însă din cauza unei boli a trebuit să stea un an acasă şi tot atunci a început să crească în înălţime, aşadar visul i s-a spulberat.

carmen-dell-orefice-2

Cum se menţine tânără Carmen DellOrefice

Potrivit fashion365.ro, Carmen DellOrefice a recunoscut că pentru tenul ei impecabil foloseşte un balsam foarte ieftin, cunoscut sub denumirea de balsamul pungii. Despre acesta aflăm că este un unguent realizat de un crescător de vaci. Această cremă are rolul de a înmuia ugerele vacilor. De asemenea, a declarat că foloseşte puţin machiaj pentru că vrea ca tenul să respire.

În multele interviuri pe care le-a dat, a mărturisit că genele părinţilor au ajutat-o foarte mult pentru a avea succes în cariera de model, pentru că a moştenit oasele lungi de la tatăl ei, de origine italiană şi tenacitatea mamei unguroaice. Un rol important în modelarea ei şi pentru ţinuta ei statuară a fost şi faptul că a studiat foarte mult timp înotul şi baletul.

Modelul octogenar sfătuieşte tinerele să evite cât pot soarele, pentru că statul mult la soare, pigmentează pielea şi o îmbătrâneşte. Aşadar mai bine o piele la culoarea ei naturală decât acest lucru, în plus, se cunosc efectele cancerigene ale soarelui. Un alt sfat este ca tot ce faceţi în viaţă să fie cu moderaţie.

Citeşte şi Sophia Loren face furori la 82 de ani

Sursa foto: unica.ro

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber