Machiajul natural, la orice vârstă

Machiajul natural e usor de realizat

Nuanțele de maro, bej, roz-deschis sunt adesea o opțiune sigură pentru un machiaj discret, dar care să-ți contureze trăsăturile, indiferent de vârstă.

Machiajul natural e usor de realizat

Machiajul natural avantajează orice fizionomie

Chiar dacă nu ești o fană a machiajelor puternice, asta nu înseamnă că nu te poți juca și cu nuanțele discrete de rozuri prăfuite, crem, bejuri și marouri deschise. Poți crea machiaje care să-ți pună în valoare privirea și să dea un plus de prospețime tenului. La capitolul manichiură, nuanțele nude îți asigură unghii impecabile, care se potrivesc în orice context.

Tenul

Alege un fond de ten cu o acoperire medie, care să se potrivească nuanței pielii tale. O nuanță  mai închisă sau mai deschisă se va observa imediat, mai ales în zona gâtului. Cu ajutorul blushului, vei da mai multă culoare chipului. Aplică un strat fin de pudră, în linie ascendentă, pornind de la mijlocul obrazului spre tâmple.

Machiajul ochilor

Pune ochii în valoare prin combinații subtile de bejuri deschise spre colțul interior al ochilor
și nuanțe mai închise în pliul pleoapei. Piesa de rezistență este mascara, care va accentua genele, și implicit, va stabili centrul atenției către zona ochilor.

Citește și: 10 secrete de machiaj ce rezistă mai mult timp 

Buzele

Pe buze aplică un ruj cremos, care să-ți ofere hidratare în această perioadă în care frigul își pune amprenta asupra pielii și, implicit, a buzelor. În lipsa hidratării, acestea se pot usca și crăpa, ceea ce duce la apariția unui disconfort suplimentar. După aplicarea clasică, tapotează cu vârful degetului, pentru a elimina excesul de culoare. În ceea ce privește culorile alese, optează pentru nuanțe de piersică, vanilie sau corai deschis.

Unghiile

De regulă, la capitolul manichiură se evidențează nuanțele puternice, însă și cele în culoarea pielii au farmecul lor. Manichiura nude creează efectul unor degete mai lungi. În plus, nu contează ce combinații cromatice alegi pentru vestimentație, se vor potrivi oricum cu manichiura. Dacă te confrunți cu problema unghiilor care se rup foarte ușor, pune în aplicare soluțiile naturale prezentate aici.

Cătălina Chiricheș
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete