Angelica Rivera: de la actriţă de telenovele la soţie de preşedinte

Angelica Rivera, cunoscuta actriţă de telenovele mexicane, este acum una dintre cele mai frumoase soţii de preşedinte din întreaga lume.

angelica rivera

Angelica Rivera şi-a făcut debutul în lumea showbiz-ului la vârsta de 17 ani, când a câştigat un concurs de modelling.

Frumuseţea şi graţia ei au atras atenţia producătorilor şi, în 1989, tânăra primea primul ei rol în telenovela Alcanzar una estrella' unde juca rolul unei fete rele. Totuşi, succesul avea să-l cunoască cu telenovela La Duena' (Stăpâna'), difuzată de Antena 1.

Au urmat multe roluri în telenovele de succes, ultima oară a fost văzută pe micile ecrane de la noi în telenovela difuzată de Acasă, Tequila cu suflet de femeie'.

Angelica Rivera, prima doamna a Mexicului

Dacă în lumea serialelor de televoziune, întregistra succes după succes, în viaţa personală lucrurile erau departe de a fi roze. În 2008 Angelica a terminat o relaţie de 18 ani (dintre care 4 de mariaj) cu producătorul Televisa, José Alberto Castro, rămânând să-şi crească singură cele trei fete.

În acelaşi an, în 2008, cursul vieţii avea să i se schimbe însă pentru totdeauna. Actriţa a acceptat să fie imaginea campaniei 300 compromisos cumplidos' (300 de promisiuni împlinite'), organizată de Guvern, alături de guvernatorul Mexicului.

angelica rivera, prima doamna

După terminarea campaniei, Angelica Rivera şi Enrique Peña Nieto au fost văzuţi din ce în ce mai des împreună, pentru ca la începutul anului 2010 tânărul guvernator al Mexicului să-i ofere inelul de logodnă în cadrul unei vizite la Vatican.

Citește continuarea pe www.unica.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber