Carmen Brumă, în lenjerie intimă pe rețelele sociale. Reacțiile fanilor au fost neașteptate

Carmen Brumă în lenjerie intimă

Carmen Brumă (41 de ani) este un exemplu de voință pentru toate femeile. A reușit să scape de aproximativ 30 kg când avea 18 ani, iar de atunci se menține la greutatea unui fotomodel. Sigur, nu fără efort. Mănâncă supravegheat și face sport zilnic. De curând, vedeta tv a postat pe rețelele sociale o poză care a stârnit reacții dintre cele mai diverse.

Poza cu Carmen Brumă în lenjerie intimă a stârnit comentarii dintre cele mai răutăcioase

Ești curioasă cum arată Carmen Brumă în lenjerie intimă?  Ei, bine, vedeta a fost protagonista unei ședințe foto, realizată pentru o revistă de mirese. Comentariile au curs, dar, deși Carmen are o siluetă demnă de aprecieri, nu toate au fost laudative. Dimpotrivă. Iată câteva dintre comentariile celor care o urmăresc în social media:

“Si nu poti decat in chiloti sa raspunzi.”

“La modul profesional lenjeriile se promovează de fete tinere profesioniste care știu să pozeze și au fler pt așa ceva ,nu orice mamaie care pe cînd să iasă la pensie își arată si ea budigaii ,că să se creadă mare și tare in parcare …”

“Felicitări! Un model de voință și respect de sine. Invidia și chestia cu fotoshop-ul vine de la cei care spun că strugurii sunt acri, nu că nu ajung la ei. 😜”

“Alo ?!! Ai luat – o pe armătura de jos? Nu mai poti sta cu haine pe tine? Jalnic….”

“Nu vad nimic rusinos sau indecent. Esti frumoasa dar nu vulgara. Pur si simplu superba.”

“Sunteti cu satana Domnul nu te suporta rusine”

Replica vedetei este dezarmantă

Vedeta a venit și cu o replică foarte acidă: “Am pus poza asta pe Facebook și ce să vezi, măi nene! Numai vestale vexate de atâta nuditate, taman pe pagina mea de contabilă cunoscută publicului larg pentru rigoarea cu care promovez acoperirea organismului! Fac experimentul și pe Instagram“.

Citește și

Carmen Brumă îți spune cum să slăbești rapid. Trebuie să renunți la un singur aliment și să respecți 4 reguli simple

Ce să faci la prima oră a dimineții pentru a avea o siluetă de invidiat? Carmen Brumă îți spune care sunt cele 3 reguli pe care trebuie să le respecți

Carmen Brumă îți spune care sunt cele 10 reguli pe care trebuie să le respecți pentru a scăpa de celulită

Surse foto: facebook, instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete