George Burcea și Andreea Bălan au vorbit despre momentele cumplite prin care au trecut: “ Eu nu mă uitam la Clara, mă uitam în partea dreaptă, la tine, care erai resuscitată”

George Burcea și Andreea Bălan au vorbit despre momentele cumplite prin care au trecut

George Burcea și Andreea Bălan au vorbit despre momentele cumplite prin care au trecut

După ce a adus-o pe lume pe cea de-a două fiica a sa, Clara Maria, Andreea Bălan a fost la limita dintre viață și moarte. George Burcea și Andreea Bălan au vorbit despre momentele cumplite prin care au trecut: Eu nu mă uitam la Clara, mă uitam în partea dreaptă, la tine, care erai resuscitată'.

Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană.

Din fericire, îndrăgita artistă și-a revenit din momentul critic, iar acum este cu zâmbetul pe buze, așa cum ne-a obișnuit de-a lungul timpului.

George Burcea și Andreea Bălan au vorbit despre momentele cumplite prin care au trecut: Eu nu mă uitam la Clara, mă uitam în partea dreaptă, la tine, care erai resuscitată'

Cu toate că totul e bine când se termină cu bine, clipele prin care a trecut soțul artistei, George Burcea, sunt greu de descris.

“Te uiți la fiica care e bine și în partea cealaltă te uiți că-ți moare nevasta”, este declaraţia lui George Burcea.

O poza cat 1000 de cuvinte❤️❤️❤️facuta in timp ce eu eram la terapie intensiva dupa stopul cardio respirator.Abia…

Publicată de Andreea Balan pe Sâmbătă, 9 martie 2019

George Burcea a vorbit despre ce a simţit când a văzut-o pe Andreea Bălan inconştientă:

“A fost un moment în care trebuia să sărbătorim. Te uiți la fiica care e bine, doctorii au făcut semn că e bine și în cealaltă parte te uiți că-ți moare nevasta.
A urmat o perioadă foarte grea. Timp de câteva ore, medicii și asistenții fugeau de mine, pentru că nu puteau să îmi zică nimic, pentru nu erai încă stabilă, iar ei nu doreau să se pronunțe. Am văzut că era ceva grav, în momentul în care te resuscitau. Când mi-au dat-o pe Clara, a fost film: mi-au adus bucuria în brațe, dar eu nu mă uitam la Clara, mă uitam în partea dreaptă, la tine, care erai resuscitată.

Am stat pe hol până la 4 dimineața încercând să dau de cadrele medicale. Au recunoscut și ele că se ascundeau de mine, că nu știau ce să-mi spună, era un du-te vino, un fel de Tom și Jerry, eram disperat pentru că nu știam care e starea ei. Știam că e ceva rău, dar nu știam ce se întâmplă.

Nu mi-am imaginat vreodată că o să văd pe cineva atât de drag cu un tub în gură. A fost dificil, pentru că pe Clara am ținut-o în brațe abia a doua zi. A doua zi aveai o mască de oxigen, erai speriată, erai panicată…”, a mărturisit George Burcea, în noul vlog al soției sale, Andreea Bălan.

 

Iulia Sandu

Foto:facebook.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete