Care este povestea prenumelui îndrăgitei cântărețe de muzică populară Sava Negrean Brudașcu

Sava Negrean Brudașcu

Sava Negrean Brudașcu are un prenume atipic pentru o femeie, având mai degrabă sonorități masculine. Îndrăgita cântăreață a relatat, într-un interviu mai vechi, povestea prenumelui său.

Povestea prenumelui cântăreței de muzică populară Sava Negrean Brudașcu

Artista se trage dintr-o familie numeroasă, cu opt frați. Din nefericire, șapte dintre ei nu au supraviețuit. Îngroziți de perspectiva de a-l pierde și pe cel de-al optulea copil, părinții Savei Negrean Brudașcu au apelat la o tradiție străveche, aceea a vinderii pruncului pentru a păcăli moartea.

Frații mei au murit, din diferite motive, s-a crezut că e un blestem. Și atunci, părinții mei mi-au pus un nume de băiat și m-au vândut, adică au făcut un  unei vecini care nu avea fete, de teama blestemului,  ca să păcălească moartea', a povestit Sava Negrean Brudașcu, potrivit libertatea.ro.

Iar obiceiul din străbuni se pare că a dat roade. Sava Negrean Brudașcu a privit moartea în ochi de mai multe ori de-a lungul vieții, dar de fiecare dată a scăpat.

Soțul Savei Negrean Brudașcu a fost victima unui teribil accident rutier

Sava Negrean Brudașcu a mai avut un hop major de trecut în această viață, de data aceasta legat de soțul său. Fostul politician Dan Brudașcu, deputat PRM între anii 2000-2004, a provocat un accident în anul 2014. Maşina în care se afla acesta a căzut într-un râu, de la o înălţime de 2 metri, în localitatea Căpuşu Mare. În maşină se aflau pe lângă Brudaşcu, două persoane, un bărbat şi o femeie. Din fericire, Dan Brudașcu a scăpat cu viață.

Dincolo de toate necazurile pe care le-a întfruntat cu fruntea sus, Sava Negrean Brudașcu mărturisește că este o femeie împlinită și fericită. „Sunt o femeie împlinită. N-am regrete. Fiica mea e lumina noastră, așa o și cheamă, Eileen, care într-o engleză veche însemna lumină. Ea ne-a dăruit un fecioraș care se cheamă Petru și o fetiță, Cezara Maria. În plus, am terminat o facultate de excepție, durează șapte ani și se numește cei șapte ani de-acasă. Se învață foarte mult acolo. Așa că, așa cum sunt eu de 1.50 metri, tot nu m-aș da pe o altă femeie', a spus Sava Negrean-Brudașcu, într-o emisiune la Kanal D.

Citește și

Cine este iubita lui Aurel Tămaș. Partenera de viață a cântărețului de muzică populară este cu 31 de ani mai tânără decât acesta

E prima vedetă din România care și-a pus silicoane! Ce cântăreață de muzică populară a îndrăznit să facă schimbarea în urmă cu 30 de ani?

Ce traume se ascund în sufletul Savetei Bogdan? Cântăreața de muzică populară are o poveste de viață impresionantă

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
ziareonline.ro
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete