E prima vedetă din România care și-a pus silicoane! Ce cântăreață de muzică populară a îndrăznit să facă schimbarea în urmă cu 30 de ani?

Acum a devenit o intervenție chirurgicală simplă, iar multe femei aproape că nu își imaginează viața fără implanturile mamare. În vremea în care româncele nici nu visau la o astfel de operație, o cunoscută cântăreață de muzică populară a îndrăznit să facă schimbarea, devenind astfel prima vedetă din România care și-a pus silicoane.

Nemulțumite de felul în care arată, multe femei trec astăzi pragul medicului estetician pentru mici retușuri, iar în topul celor mai solicitate intervenții, operația de mărire a sânilor ocupă un loc fruntaș. Numărul chirurgilor plasticieni și cel al clinicilor de acest fel este în continuă creștere, ceea ce înseamnă că astăzi, doamnele și domnișoarele au de unde alege atunci când își propun să facă o schimbare. Nu același lucru se întâmpla în urmă cu 30 de ani, atunci când implantul cu silicon era un subiect tabu.

E prima vedetă din România care și-a pus silicoane! Ce cântăreață de muzică populară a îndrăznit să facă schimbarea în urmă cu 30 de ani?

Pentru că în România o astfel de intervenție estetică nu era posibilă și din dorința de a avea un bust generos, Nicoleta Voica a plecat peste hotare pentru a se opera. Astfel, ea a devenit prima vedetă din România care și-a pus silicoane. Se întâmpla în urmă cu 30 de ani. Operația a decurs perfect normal, iar de atunci și până în prezent, cunoscuta cântăreață de muzică populară nu a întâmpinat probleme și nici nu a fost nevoită să își schimbe implanturile.

“Aveam sânii mici și voiam să pot purta o rochie decoltată și să arăt bine. Mi-am pus silicoane în America, când medicii de acolo puneau implanturi de 30 de ani. Când este vorba de viața ta, de sănătatea ta, te interesezi, deschizi ochii. Eu am căutat, m-am consultat, că să găsesc medici buni, renumiți. Vreau să-ți spun că nici măcar nu m-au internat. Am stat patru ore cât m-au operat și mi-au dat drumul acasă. La vremea respectivă am plătit 2.000 de dolari. Nu mi-am schimbat silicoanele, nu există așa ceva. Nici n-am avut vreo problema. Probleme poți să ai dacă îți înfigi cuțitul în piept sau sari din avion. Merg la control anual, că orice femeie, îmi fac analizele și mamografie.”, declara Nicoleta Voica în trecut, potrivit libertatea.ro

Deși a îndrăznit să facă schimbarea cu mult timp înainte ca această operație să devină un trend în România, vedeta recunoaște că implanturile mamare reprezintă un subiect ce trebuie tratat cu maximă responsabilitate și că înainte de a apela la o astfel de intervenție, femeile trebuie să se informeze foarte bine și să cunoască inclusiv riscurile care pot să apară.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Nicoleta Voica.

Foto: facebook

Citește și:

Meghan Markle este în doliu! Ce apropiat de-al Ducesei de Sussex s-a stins din viață?

Exercițiu de imaginație. Cum ar fi arătat prințesa Diana astăzi alături de cei doi copii?

Cum s-a vindecat Dorel Vișan de hepatită cronică virală? În doar trei săptămâni, fără medicamente, actorul a tratat această problemă de sănătate

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete