Ce traume se ascund în sufletul Savetei Bogdan? Cântăreața de muzică populară are o poveste de viață impresionantă

Ce traume se ascund în sufletul Savetei BogdanSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Atunci când urcă pe scenă îi vedem plini de viață, fericiți, dar o mulțime de artiști poartă, de fapt, o mască. Aceasta este și povestea de viață impresionantă a Savetei Bogdan. În spatele femeii puternice și cu o carieră de succes se ascund traume adânci și care i-au marcat viața artistei.

Vocea cu care a fost înzestrată a ajutat-o să cucerească inimile românilor și a transformat-o într-o artistă iubită de public. Deși aprecierea venită din partea fanilor o bucură de fiecare dată, iar în carieră a reușit să ajungă exact unde și-a propus, viața Savetei Bogdan a fost una dificilă, încă de pe vremea când era doar o adolescentă.

Ce traume se ascund în sufletul Savetei Bogdan?

Saveta Bogdan a fost căsătorită de două ori, dar de fiecare dată, relațiile s-au terminat lăsând urme adânci în sufletul artistei. Nu doar că nu a reușit să fie fericită, dar cântăreața a mărturisit că a fost abuzată fizic de nenumărate ori.

“Dacă eu o ascultam pe mama și nu plecam noaptea, am fugit pe geam, el a venit cu bicicleta și m-a luat. La 16 ani am fugit cu el, la 15 ani îl întâlneam. Nu am ascultat de mama și apoi ce bătăi am mâncat, dormea noaptea cu cuțitul sub pernă. Nu a fost bine deloc, nici măcar o zi. Eu mă amăgeam că sunt fericită, mă amăgeam că am de toate. Îl iubeam, era dragostea aia de copil, nu judecam. Eu nu am ascultat și mi-am supărat părinții foarte tare. Nu am avut noroc nici cu al doilea, a fost mai rău decât cu primul.  Stăteam în primul dormitor și ne-am luat la ceartă. El mi-a dat o împinsătură de m-a împins exact cu capul în chei. Am o cheie pe care o păstrez amintire. Cheia mi-a intrat în cap, în creierul mic. De atunci am două copci în cap, de la al doilea soț. “, a mărturisit Saveta Bogdan, potrivit a1.ro.

După cele două căsnicii care i-au marcat existența, Saveta Bogdan nu și-a mai refăcut viața. Dramele prin care a trecut de-a lungul vieții au făcut-o să își piardă încrederea în oameni și să își deschidă sufletul.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Saveta Bogdan.

Foto: facebook

Citește și:

Cum arată Conchita Wurst. Artista travestită a făcut o schimbare radicală de look

Trucul de frumusețe la care apelează Mariah Carey pentru a-și menține pielea hidratată. Orice femeie poate face acest lucru

7 lucruri pe care nu le știai despre Kate Middleton

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete