Ce traume se ascund în sufletul Savetei Bogdan? Cântăreața de muzică populară are o poveste de viață impresionantă

Atunci când urcă pe scenă îi vedem plini de viață, fericiți, dar o mulțime de artiști poartă, de fapt, o mască. Aceasta este și povestea de viață impresionantă a Savetei Bogdan. În spatele femeii puternice și cu o carieră de succes se ascund traume adânci și care i-au marcat viața artistei.

Vocea cu care a fost înzestrată a ajutat-o să cucerească inimile românilor și a transformat-o într-o artistă iubită de public. Deși aprecierea venită din partea fanilor o bucură de fiecare dată, iar în carieră a reușit să ajungă exact unde și-a propus, viața Savetei Bogdan a fost una dificilă, încă de pe vremea când era doar o adolescentă.

Ce traume se ascund în sufletul Savetei Bogdan?

Saveta Bogdan a fost căsătorită de două ori, dar de fiecare dată, relațiile s-au terminat lăsând urme adânci în sufletul artistei. Nu doar că nu a reușit să fie fericită, dar cântăreața a mărturisit că a fost abuzată fizic de nenumărate ori.

“Dacă eu o ascultam pe mama și nu plecam noaptea, am fugit pe geam, el a venit cu bicicleta și m-a luat. La 16 ani am fugit cu el, la 15 ani îl întâlneam. Nu am ascultat de mama și apoi ce bătăi am mâncat, dormea noaptea cu cuțitul sub pernă. Nu a fost bine deloc, nici măcar o zi. Eu mă amăgeam că sunt fericită, mă amăgeam că am de toate. Îl iubeam, era dragostea aia de copil, nu judecam. Eu nu am ascultat și mi-am supărat părinții foarte tare. Nu am avut noroc nici cu al doilea, a fost mai rău decât cu primul.  Stăteam în primul dormitor și ne-am luat la ceartă. El mi-a dat o împinsătură de m-a împins exact cu capul în chei. Am o cheie pe care o păstrez amintire. Cheia mi-a intrat în cap, în creierul mic. De atunci am două copci în cap, de la al doilea soț. “, a mărturisit Saveta Bogdan, potrivit a1.ro.

După cele două căsnicii care i-au marcat existența, Saveta Bogdan nu și-a mai refăcut viața. Dramele prin care a trecut de-a lungul vieții au făcut-o să își piardă încrederea în oameni și să își deschidă sufletul.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Saveta Bogdan.

Bianca Hriscu

Foto: facebook

Citește și:

Cum arată Conchita Wurst. Artista travestită a făcut o schimbare radicală de look

Trucul de frumusețe la care apelează Mariah Carey pentru a-și menține pielea hidratată. Orice femeie poate face acest lucru

7 lucruri pe care nu le știai despre Kate Middleton

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati