O să rămâi mut: cât câștigă INNA la un concert. Suma este….

Inna este, de departe, cel mai urmărit artist român. Populară atât în România, cât și în străinătate, pretențiile financiare ale Innei sunt pe măsură. Iată câștigă INNA la un concert…

Ce părere ai despre sumele acestea?

20.000 de euro pentru un concert de 40 de minute.

Mai mult decât atât, în contractul care se semnează cu managmentul artistei, pe lângă pretențiile financiare care fac referire la fee-ul ei, se adaugă un buget de transport și servicii complementare. De exemplu, la capitolul transport costul perceput este de 1 euro/km + TVA la care se adaugă și două bilete de avion business class, asta daca vorbim despre o distanță mai mare de 300 de kilometri. Sigur că un artist care se respectă are pretenții pe măsură și la capitolul… cazare. Inna locuiește întotdeauna la un hotel de 5 stele, la fel ca și instrumentiștii ei care, de asemenea, sunt cazați pe banii contractorului.

Ți se pare mult?

Cât câștigă Inna pe lună?

Pe lângă veniturile pe care le are Inna din încasările pe concerte, nu uităm că vedeta stă foarte bine și la capitolul contracte de imagine. Canalele sale de comunicare – Facebook, Instagram, Youtube – construiesc comunități importante. De asemenea, Inna câștigă foarte bine și din cele două business-uri în care este implicată tot în plan muzical.

Inna, artist pentru Netflix

Altfel, Innei „oficial îi merge bine', iar mărturie stă și super propunerea pe care a primit-o acum câteva luni. Artista asigură coloana sonoră a serialului spaniol „Elite', producție marca Netflix, cu piesa „Sin Ti' care se aude în episodul 6 al sezonul 2.

„Este o surpriză frumoasă și mă bucur de fiecare dată atunci când muzica îmi este apreciată', a declarat Inna.

Să ne amintim că aceasta nu este nici singura și nici prima colaborare pe care o are Inna cu un producător de seriale. Melodia 'Tu Manera' a fost inclusă pe coloana sonoră a serialului 'Grand Hotel' de la ABC, lung metraj produs de Eva Longoria.

Foto: Facebook

Citește și:

Actrița Catherine Deneuve, recuperare lentă după accidentul vascular suferit

Mihai Mitoșeru, noi detalii despre despărțirea de Noemi: „E greu să fii singur'

Ioana Ginghină a vorbit cu fiica ei Ruxandra despre pictorialul nud făcut pentru revista Playboy

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete