Care este județul din România fără niciun deces provocat de coronavirus?

Coronavirus

Brăila este singurul județ din țara noastră în care niciuna dintre persoanele infectate cu noul coronavirus și ulterior internate în spital nu a murit, arată datele Grupului de Comunicare Strategică, date citate de Mediafax.

Care este județul din România fără niciun deces provocat de coronavirus?

Potrivit Mediafax, până în prezent, 1.360 de persoane diagnosticate pozitiv cu noul coronavirus au decedat în spitale din: Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt, Ilfov, Harghita, Tulcea și Buzău.

În Brăila, până la acest moment, au fost raportate 47 de cazuri de infectare cu noul coronavirus. În țară, singurul județ cu mai puține cazuri de infecție raportate este Vâlcea, cu 37.

„De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 196 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI (Anestezie și terapie intensivă) sunt internați 150 de pacienți. Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 2.212 de persoane.

Alte 99.349 sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală”, s-a mai comunicat, potrivit Mediafax.

COVID-19

Până la momentul redactării acestui material, 7,343,807 de oameni au fost infectați cu virusul COVID-19, răspândit începând din luna decembrie a anului trecut, din China pe toate continentele Globului în afara Antarcticii.

Coronavirusul 2019-nCoV a fost identificat în Wuhan, provincia Hubei, după ce oamenii au dezvoltat pneumonie fără să aibă o cauză clară și pentru care vaccinurile sau tratamentele existente nu au fost eficiente.

Coronavirusul a fost legat în principal de proprietarii de tarabe care lucrau în piața de pește Huanan, care vindeau și animale vii.

Foto: Shutterstock.com

Citește și:

O cercetare asociază grupa de sânge cu riscul mai redus de infectare cu noul coronavirus

Implanturile mamare se sparg, declanșează cancere, explodează în avion, se schimbă după 10 ani? Mituri desființate de specialiști

Sarea nu e doar pentru mâncare. Iată ce întrebuințări mai are despre care sigur nu știai

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri